***JÄÄR

Reedene Merkuuri ja Marsi kvadraat (aspekti mõju tugevam nädala teises pooles) muudab sind üsna sõnakaks ja vaidlushimuliseks. Sekkud kõikjale, kuhu vähegi võimalik ning üritad kõigist üle rääkida. Ka võtad sa üsna julgelt riske, tagajärgedele mõtlemata. Nädala teises pooles on sul aga suurepärased võimalused nautida vaheldust, romantikat, põnevaid ja uudseid olukordi. Teisipäeva esimeses pooles erilist ettevaatust liikluses ja ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda.

***SÕNN

Nüüd tasuks sul keskenduda peaasjalikult kõigele kodu, majapidamise ja perega seonduvale. Kõige selle juures peaksid jälgima, et sa ei võtaks kodustes suhetes enda peale rolli, mida sa välja ei kanna. Oluline on avameelsus ja usalduslikkus. Vaidlemisest ja oma seisukohtade pereliikmetele või lähedastele pealesurumisest peaks tingimata hoiduma. Nädala teises pooles saabub õige aeg oma koduse majapidamise kaunistamiseks. Intiimses liinis on harmooniliselt seotud vana ja uus.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Marsi kvadraat muudab nädala sinu jaoks väga kiireks ja tempokaks. Sinus on palju rahutust ja püsimatust, samas oled äärmiselt uudishimulik ja püüad kõikjale sekkuda nii sõnas kui tegudes. Kuigi sinus on võrdselt nii kiirust kui jõudu, tuleks sul oluliste otsuste ja valikute puhul siiski kiirustamist vältida. Tööga seotud lepingute sõlmimine pole soovitav. Armuasjades on nüüd oluline ka sõprus ja ühised huvid.

***VÄHK

Erinevalt eelmisest nädalast on uuel nädalaks probleemiks just raha, omandi, millegi kasutamise või omamisega seonduv. Selles liinis võib ette tulla mitmesuguseid kiusatusi ja ahvatlusi. Sul võib tekkida tahtmine võtta rahalisi riske, kuid see võib kaasa tuua lahkarvamusi ja vaidlusi. Isikliku elu tasandil on nüüd võimalik luua inspireeriv liit kellegiga, kes võib ka materiaalses plaanis kasulik olla.