***JÄÄR

Mida rohkem nüüd sinust sõltub ja mida rohkem on sul konkurente, seda pingelisem saab olema aasta esimene töönädal. Sinu suhtes võidakse kasutada nii piitsa kui prääniku meetodit. Päikese-Pluuto ühenduse kvadraat Jääras liikuvale Uraanile võib kaasa tuua mitmesuguseid provokatsioone või ootamatuid sündmusi, mis su plaanid segi paiskavad. Ka ei pruugi sinu vastas olevad jõud olla ausad ega otsekohesed, vaid kasutada keelatuid võtteid ja kõveraid teid.

***SÕNN

Veenus teeb kõigepealt kvadraadi Neptuuniga (teisipäeval) ja siis ühenduse Saturniga (laupäeval). Niisiis oled eelkõige suhete osas kahe vastandliku jõu haardes. Neptuun soosib armumist ja inimeste idealiseerimist, Saturn seevastu muudab kriitiliseks, kinniseks ja ülemäära mõistusepäraseks. Tööde ja kohustustega seoses võib ette tulla keerukusi, intriige, ebaselgust, ka otsest valet. Söögi ja joogiga tasuks jääda mõõdukuse piiridesse.

***KAKSIKUD

Algaval nädalal võib olla probleemiks kõik muutustega seonduv. Mingi muutus toimub kas vastu sinu tahtmist või siis vastupidi — sa ei suuda vajalikku muutust soovitud kujul läbi viia. Või siis muudad midagi, võtad teise suuna, aga tulemus on hoopis teine, kui lootsid. Veenuse asend sinu üks ühele suhete märgis viitab sellele, et korraga valitsevad Veenuse teemades nii idealistlik romantika kui ka kahtlused, pingesolek ja ülemäära kriitiline hoiak.

***VÄHK

Pingeline Päikese asend Kaljukitses ehk siis Vähi jaoks kõikide üks-ühele suhete majas nõuab sinult nüüd head enesekontrolli. Võimalik, et keegi hakkab sinult midagi nõudma, sulle survet avaldama. Sinu konkurendid ja oponendid nii töises kui isiklikus elus võivad käiku lasta oma raskerelvad. Keegi võib sind provotseerida viisil, mis toob sinust välja selle, millega võid oma positsiooni ja mainet kahjustada. Romantilises liinis on palju vastandlikke mõjusid.