***JÄÄR

Algav nädal võib tuua väga soodsa võimaluse või pakkumise just sinu igapäevatööga seoses. Või leiad ise võimaluse oma tööd efektiivsemaks ja loomingulisemaks muuta. Samuti on nädal soodne kõigeks, mis seoses su tervisega ja olmeliste harjumustega. Kasulik oleks teha algust mõne uue positiivse harjumusega. Samas võid söömise-joomise tasandil kergesti liiale minna ja kaotada igasuguse mõõdutunde. Nädala teises pooles võid olla ülitundlik nii ravimite kui ka alkoholi suhtes.

***SÕNN

Uuel nädalal võib sul olla rohkem juhuslikku õnne ning ka sinu loomevõime ja elujõud saavad sisse uue hoo. Oled tavalisest mängulisem ning suudad nautida igat hetke oma elus. Kui sul on soov luua kellegiga romantiline suhe, siis on selleks väga head võimalused. Samas on oht, et olles naudingute lainel, võid oma töödes ja tegemistes muutuda laisaks. Sul on raske sundida end tegema asju, mis sulle ei meeldi. Nädalavahetusel ole oma lähedastega taktitundeline ja mõtle enne hoolikalt, kui midagi ütled.

***KAKSIKUD

Nädal soosib kõiki kodu, pere ja majapidamisega seotud ettevõtmisi. Võid edukalt parandada oma suhteid lähedastega või võtta oma koduses majapidamises ette midagi suurt ja olulist. Kui aga kaldud gurmaanlusele, võid kergesti oma nõrkusele järele anda ja kõike valimatult suust sisse ajada. Samas võid nädala teises pooles olla mõningate toiduainete suhtes ülitundlik.

Romantilises plaanis oled liiga mõistusepärane ning kinni oma vanades harjumustes.

***VÄHK

Nüüd võib sinuni jõuda sellist infot, mis osutub sulle kas väga kasulikuks. Võid saada teada seda, mida oled juba ammu soovinud. Või räägib keegi sulle midagi, mis sind inspireerib ning mille tagajärjel sa langetad õige otsuse. Iga väike infokild võib nüüd osutuda äärmiselt kasulikuks. Parim nädal vaimse töö tegijatele ning ka kõigile neile, kes palju ringi liiguvad ja suhtlevad. Liigu ringi, kohtu uute inimestega, loo uusi vaimseid sidemeid.