***JÄÄR

Veel viimast nädalat jätkab Jäära valitseja Marss oma sodiakaalset teekonda koos Päikesega Lõvis. Seega võid jätkuvalt olla vaibumatu entusiasmi ja tegutsemise lainel. Kui suudad ülepingutamist vältida, võid suuri asju korda saata. Keerulised päevad sinu jaoks võivad aga olla kolmapäev, neljapäev ja reede, mil Marss on kvinkunksis häguse, ebamäärase, petliku ja arusaamatu Neptuuniga. Neil päevil ettevaatust narkootiliste ainete ja ravimitega!

***SÕNN

Veenuse asend soosib eriti nädala esimeses pooles meeldivaid seltskondlikke suhteid, külaskäike, lühemaid reise. Nädal soosib ka tööasju ja tegelemist erinevate detailidega. Nädala teises pooles võib Veenuse ja Neptuuni trigoon luua soodsa pinnase romantilisteks arenguteks. Samas võib reedel, laupäeval ja pühapäeval tooni anda nii kadedus kui ka armukadedus. Keegi võib sulle mingeid tingimusi esitada või käitud ise kellegi suhtes ülemäära jõuliselt.

***KAKSIKUD

Kaksikute valitseja Merkuuri sekstiil Veenusega toob nädalasse meeldivaid hetki, eriti just seoses kodu ja lähisuhetega. Samas on Merkuur nõrgas opositsioonis kaootilise ja ebamäärase Neptuuniga, mis võib eelkõige sotsiaalses plaanis tekitada segadust ja arusaamatusi. Olulisi ühiskondlikke ettevõtmisi ei ole soovitav alustada. Seevastu sobib nädal ideaalselt intellektuaalse ja mängulise kokkuviimiseks — mängi naabrimehega kabet või arvutiga malet!

***VÄHK

Vähis liikuva Veenuse sekstiil kiire ja kohenemisvõimelise Merkuuriga muudab nädala sinu jaoks dünaamiliseks ja muljeterohkeks. Rohkem on juhuslikke kohtumisi, külaskäike, inspireerivaid tutvusi. Seega on tulemas äärmiselt seltskondlik nädal. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel tuleks hoiduda rahalistest ettevõtmistest, ostust ja müügist. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid sattuda nii kirglikku suhtesse kui ka kirglikku tülisse.