***JÄÄR

Marsi kvadraat Saturniga on aspekt, mis õpetab sulle kannatlikkust ja püsivust. Kui tahad kõike kohe ja kiiresti saada, siis võib algav nädal kujuenda sulle tõeliseks väljakutseks. Kuna Marss on kuni reedeni sinu mängulisuse ja (armu)seikluste solaarmärgis (Lõvis), siis võib just vanade ja väljakujunenud suhete pinnalt takistusi ja probleeme esile tõusta. Samas on Veenus samuti Lõvis ja trigoonis uudsuse ja vahelduse planeedi Uraaniga — seega vanad suhted võivad olla takistatud, uued suhted võtavad kiiresti vedu.

***SÕNN

Veenuse ja Uraani trigoon võib tuua vaheldust ja uudseid momente eelkõige just kodu ja perega seonduvasse. Sellel nädalal oleks igati soovitav oma kodus mingeid ümberkorraldusi teha, osta koju mõni ilus asi, panna seinale uus pilt jne. Samas võib pingeline Merkuuri asend tekitada sinus muremõtteid — eriti just seoses igapäevatöö või muude kohustustega. Sa teed sääsest elevandi ja näed asju liiga tumedates toonides.

***KAKSIKUD

Suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Kipud võtma liiga suuri riske, samuti napib sul kannatlikkust ja oskust oodata õiget hetke. Võimalik, et püüad sisse murda lahtisest uksest ning tekitad sellega kaost ja ebakõla enda ümber. Samas oled sa suuteline tegema rasket vaimset tööd — aga siin on oht üle töötada. Kindlasti ei tohiks sa nüüd unega koonerdada! Mõõdukas füüsiline tegevus on hea pingemaandaja.

***VÄHK

Püüa nüüd tegutseda võimalikult loominguliselt ja krambivabalt. Sest kui võtad asju liiga tõsiselt, lähed kergesti krampi ja kaotad suure osa oma loomevõimest. Suuremad ostud — eriti tehnikakaubad ja tööriistad pole soovitavad. Küll aga võiks endale soetada iluasju, riideid, ehteid jne. Kodustes suhetes või lihtsalt suhetes lähedastega ürita olla võimalikult avameelne ja ära jäta oma juttudes otsi lahti — vajalik on selgus ja konkreetsus.