Jäär

Yang-energia tuleb mängu pärast 27. septembrit. Sa viskud kellegi käte vahele, kes võib olla selleks valmis, aga võib ka mitte olla. Ära ürita halba käitumist õigustada. Pärast 25. oktoobrit piirangud kaovad ning sündsus ähvardab kaduda koos nendega. Emotsionaalsed sidemed satuvad surve alla. Sa meenutad vägisi inimest, kes ajaks su vanematele judinad peale. Perekonnast rääkides, käitu viisakalt, kui sa nende juurde lõunale lähed. Ole truu neile, keda armastad, ja su pühadehooaeg tuleb õnnelik.

Sõnn

Sügise saabudes oled sa teravalt teadlik sellest, millisena sinu partnersuhe teiste poolt nähtuna välja paistab. Kellegi teise armukadedus tekitab sinus rahuloleva kontrollitunde, kuigi sa seda välja ei ütle. Armastajad ei pruugi leida 22. oktoobri paiku ühist keelt, aga need, kes kardavad vaidlusse laskuda, peavad arvestama kuu aega kestva surutisega. Kui sa tahaksid parema meelega olla kellegi teisega, siis on see valik sinu teha. Lahenda oma probleemid 23. detsembriks või Kaljukitse tähtkujusse liikuv Päike teeb seda sinu eest.

Kaksikud

Endised või praegused suhted leiavad lahenduse pärast 27. septembrit. Oktoobri lõpus võib see kooskõla hakata mõranema. Instinkt ajendab sind enam, kui sa endale tunnistada julged. Parim võimalus seda kontrollida tuleb 25. kuupäeva paiku, vastasel juhul tuleb sul kuude kaupa iseenesega võidelda. Kas asjad muutuvad paremuse suunas? Kui Päike liigub Kaljukitse, siis mõistad sa, kui oluline on jääda kokku nii heas kui halvas. Iseasi, kas sa otsustad püsisuhte kasuks, see on hiiglaslik samm.

Vähk

Antud lubadused piiravad su tegevusvõimet septembri lõpus. Keegi võõras ahvatleb sind.
Võimalik, et teed oktoobri lõpus minevikuga lõpu ning tunned joovastavat vabadustunnet. 8 novembri paiku toimuvad sündmused suunavad su tähelepanu nõrkustele, mis sinuga alati kaasas käivad. Sõlmi sõprussidemeid ning veeda aega perekonnaga. Las romantika leiab ise su üles. Kui see sind ei leia, mine seda uuel aastal otsima.