***JÄÄR

Sellel nädalal langeb põhirõhk kõigele argisele — olgu selleks nii sinu igapäevatöö või muud toimetamised, millega sa igapäevaselt kokku puutud. Nädala esimeses osas tuleks sul vältida ülemõtlemist ja asjatut muretsemist. Kipud iga pisiasja üle tähtsustama ja vales valguses nägema. Suhete osas võib nädala esimene pool tuua kaasa liigset kriitikat ja rahulolematust. Nädala teine pool võib olla väsitav ja segadusse ajav just suhete osas. Sa kas idealiseerid kedagi või vastupidi — kannad ta enda jaoks maha.

***SÕNN

Jätkuvalt võid Veenuse ja Marsi kvadraadi tõttu olla eriti nädala esimeses pooles ülemäära nõudlik ja kriitiline. Positiivsel juhul ja koos õige partneriga võid aga olla ka äärmiselt tuline ja kirglik. Samas peaksid nädala esimesel poolel hoiduma riskide võtmisest, samuti peaksid olema ettevaatlik pidutsedes. Nädala teises pooles võib mõni suhe või kohtumine tekitada sinus vastakaid tundeid. Või pead mõne suhte või inimese osas langetama keerulise valiku.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles tuleks olla äärmiselt hoolikas kõikides olulisi töö või muud ühiskondlikku tegevust puudutavate otsuste osas. Enne kui langetad otsuse, uuri kõiki taustu ja tagamaid! Ka võivad nädala esimeses pooles paljud sinult midagi nõuda või sulle mingeid tingimusi esitada. Nädala teises pooles võivad paljud suhted nõuda sinult suurt pühendumist ja ka kannatlikkust. Keegi võib kas abi vajada või tekivad sul temaga seoses mingid kohustused.

***VÄHK

Nädala esimeses pooles peaksid hoidma oma närve ehk siis korralikult välja magama ja pingelise vaimse töö korral ka füüsiliselt liigutama. Reisile minemine pole soovitav, samuti ei maksa sõlmida siduvaid lepinguid ega anda (ega ka ise uskuda) lubadusi. Nädala teises pooles võivad sind rünnata mitmesugused kahtlused või isegi hirmud. Mõne suhte või kohtumise puhul ei suuda sa otsustada, millises suunas edasi liikuda. Keegi võib panna sind raske valiku ette.