***JÄÄR

Marsi ja Pluuto poolkvadraadi tõttu võib nädal kujuneda üsna pingeliseks. Aspekt võib luua olukorra, kus sa pead intensiivselt ja jõuliselt tegutsema, mille tagajärjel midagi muutub ja teiseneb. Aspekt soosib praagi hävitamist ja vigade parandust. Samas tuleks olla äärmiselt ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus esineb võimalus traumadeks ja vigastusteks. Veenuse-Marsi kvadraat toob nädalasse kirge, aga ka armukadedust.

***SÕNN

Veenuse ja Marsi kvadraat toob Sõnnide nädalasse uut sügavust, varjatud kirge, aga ka liigset nõudlikkust ja pretensioonikust. Võid olla oma partneri suhtes ülemäära kriitiline ning oma rahulolematust ka demonstratiivselt välja näidata. Kuid positiivsel juhul oled võimeline nautima kõige ürgsemat naudingut väga võimsalt ja intensiivselt! Nädala teises pooles tuleks sul olla ettevaatlik riskide võtmisega ning ka pidutsedes tasuks säilitada maksimaalne valvsus.

***KAKSIKUD

Uues nädalas võib olla palju konkurentsi ja võitlusmomenti — ent samas võib ka koostöö kellegiga olla väga asjalik ja konkreetseid tulemusi andev. Nädala esimeses pooles tuleks tööga seotud otsustes olla maksimaalselt hoolikas ja mitte kiirustada. Nädala teises pooles tuleks väga täpselt valida, millega tegeleda ja millega mitte. Romantilises sfääris on nüüd väga oluline vaimne-intellektuaalne klapp, vastasel korral on pinged kerged tekkima.

***VÄHK

Seos "töö-raha" võib kujuneda uuel nädalal üsna pingeliseks. Sulle võib tunduda, et teed head tööd ja saad selle eest vähe raha või sul lihtsalt pole hetkel tööd ja seega ka raha. Laiemas plaanis võib seoses töö ja argipäevaga olla palju rahulolematust ja kriitikat. Nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Isiklike suhete osas võib samuti olla määravaks mingid väga praktilised asjad, mis võivas suhet pingestada. Probleemiks võib olla (armu)kadedus ja liigne keskendumine asjadele, mitte tunnetele.