***JÄÄR

Kuidas eristada oluline ebaolulisest? Kuidas tulla toime meeletute infovoogudega nii, et silma hakkaks vaid kasulik ja vajalik? Need küsimused võivad nüüd sinu jaoks igati aktuaalsed olla. Sinu paberi- või failimajandus kas „ajab üle“ ja on üleküllastunud või vastupidi — kuskil on takistus, tähtis info oleks justkui „kännu taga kinni“…. Olulised paberid võivad olla kadunud, vajalikud failid või programmid ei avane jne.

***SÕNN

Maadled oma kohustustekoormaga, mille raskus ei taha sugugi väheneda. Sulle tundub, et teised saavad kuidagi kergemini läbi kui sina. Aga kas sa mitte ise ei võta oma töid ja tegemisi liiga tõsiselt? Kas mitte mängulisuse puudumine ja ülemäärane kaine asjalikkus ei kurna sind?
Romantikarindel võid siiski olla üsna edukas või isegi võidukas. Aga vaid juhul, kui sa end otsustaval momendil maha ei pidurda.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Merkuur on kvadraadis Neptuuniga ja Päike opositsioonis Saturniga. Selline kombinatsioon võib sind segadusse ajada ning sinu hoo maha võtta. Kõik üks-ühele suhted võivad olla kas kuidagi koormavad või lihtsalt sinu käest rohkem nõuda. Nädala esimeses pooles tuleks võimaluse korral mitte sõlmida lepinguid ega alustada olulist koostööd. Info, mis sinuni jõuab, vajab hoolikat ülekontrollimist.

***VÄHK

Kiirustamine ja eriti olukord, kus sul pole piisavalt palju personaalset ruumi, ajab sind närvi. Pealesunnituid suhtlemine muudab sind morniks, süngeks ja isegi küüniliseks. Samas — valitud ja sulle sobivas seltskonnas tunned end suurepäraselt — aga kõik peab siiski minema nii, nagu algselt planeerisid. Igasugused järsud muutused plaanides ja olukordades häirivad sind ülemäära palju. Nädala väljakutseks ongi spontaansuse ja mängulisuse õppimine.