***JÄÄR

Marsi harmooniline asend annab sulle nüüd hea võimaluse millegi tugevdamiseks ja kindlustamiseks, süsteemi loomiseks, tõsiseks süvenemiseks mingisse teemasse. Nädal on väga soodne ka kõige kodu ja majapidamisega seotud praktilisteks ettevõtmisteks. Romantilises plaanis on olukord üsna vastuoluline — ühelt poolt on võimalused head, teisalt võib esineda mitmesuguseid takistusi või rutiini takerdumist.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles moodustab Veenus nõrga pingeaspekti Pluutoga. Seega võivad sellised teemad nagu kadedus ja armukadedus suuremat rolli mängida. Pead olema valmis selleks, et keegi üritab sinuga kuidagi manipuleerida või sinus mingeid süütunded esile kutsuda. Kuid nädal tervikuna sobib selleks, et luua selgus ja kord oma mõttemaailmas. Loobu ülemäärastest uitmõtetest ja keskendu vaid sellele, mis on sulle kõige olulisem.

***KAKSIKUD

Nädal sobib hästi oma rahaasjade planeerimiseks, üldse praktilisteks ja maisteks asjadeks ning ettevõtmisteks. Õige aeg suurte ja raskete esemete (mööbel jne) hankimiseks. Psühholoogilisel tasandil on hetk sobiv selleks, et keskenduda elu püsiväärtustele, saada aru sellest, mis on sulle tegelikult oluline ja tähtis. Nüüd võiksid endale anda mingi lubaduse — sellest on hiljem üsna lihtne kinni pidada.

***VÄHK

Vähis liikuv Marss teeb kolmapäeval sekstiili Lilitiga ning neljapäeval trigooni Saturniga. Seega on algav nädal sulle üle keskmise soodne ning lubab süvenemist ja keskendumist just kõige olulisemale ja vajalikumale. Sul on nüüd rohkem püsivust tõsiseks töötegemiseks. Rahalises ja praktilises liinis ühe käega antakse ja teisega võetakse. Kuid nädal on üsna soodne suuremate ja läbimõeldud ostude tegemiseks.