***JÄÄR
Marsi ja Jupiteri ühendus soodustab muudatuste tegemist ja vanade vigade parandust. Aeg soosib muutusi ja teisenemisi ja seda just positiivses suunas. Samas on kerge oht langeda liialdustesse ning oma võimeid ja võimalusi üle hinnata. Romantilises plaanis on su ootused ehk ülemäära kõrged, mistõttu on pettumus kerge tulema. Partner, kellega kohtud, võib olla ülemäära mõistuspärane ja vaoshoitud, mis võib sind ärritada.

***SÕNN
Püüa aasta esimesel nädalal hoiduda ülemäärasest nõudlikkusest oma partneri suhtes. Olgu tegu kas ärisuhte või intiimse kohtumisega, kipud sa oma partnerile kas survet avaldama või talle lihtsalt psühholoogiliselt sisse sõitma. Kuid positiivsel juhul võid kohtuda kellegiga, kellest on hiljem palju kasu ja abi. Nädal soosib reisimist või siis tutvumist eksootiliste ja tundmatute teemadega läbi lugemis- või filmielamuse.

***KAKSIKUD
Aasta esimesel nädalal võiksid kohe härjal sarvist haarata ja end tõsisele töölainele häälestada. Just praegu peaks sul olema suurepärane võime märgata kõiki vajalikke detaile, samuti on sul tavalisest palju parem rutiinitaluvus. Ja kui nüüd õige tööhoo sisse saad, siis jätkub seda suure tõenäosusega pikaks ajaks. Samas tasuks olla ettevaatlik loomadega ja looduses viibides hoiduda pisivigastustest.

***VÄHK
Uus aasta algab igati paljulubavate võngete tähe all. Asjad peaksid hästi õnnestuma, kuna sul on rohkem juhuslikku õnne. Sul on suurem tõenäosus olla õigel ajal õiges kohas ja kohtuda vajalike ja kasulike inimestega. Probleemiks võib aga olla liigne tõsidus – seda nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Mõni morn või ülikriitiline tegelane võib su tuju kergesti nulli viia. Selle vastu aitab see, kui võtad seda kõike mitte kerge, vaid lausa raske huumoriga.