***JÄÄR

Marsi ja Neptuuni läheneva ühenduse tõttu (täpne seis 4. veebruaril) peaksid oma tervist rohkem hoidma. Liigne rassimine võib sulle nüüd kurnavalt mõjuda ja muuta haigustele vastuvõtlikuks. Samuti võib sinu ja mõne su sõbranna või sõbra vahel mingi arusaamatus tekkida. Möödarääkimised ühes või teises vormis tekitavad kõverpeegeldusi sinu ja teiste vahel. Samas oled positiivsel juhul äärmiselt loominguline ja sensitiivne — võimalikud on mingid müstilised läbielamused, eriti kirkad ja tõetruud unenäod. Negatiivne on omakorda võimalus oma asju kaotada või lasta pihta panna. Probleemiks võib olla ka kas liigne unisus või siis vastupidi — unetus.

***SÕNN

Nädal võib tõsta fookusesse vastutuste ja kohustustega seonduva — sinu käest nõutakse nüüd palju, seega pead olema igati tasemel ja seda usaldust õigustama. Kui nüüd oma kohutustele käega lööd, on tagasilöök päris ränk. Head mainet on nüüd lihtne kaotada. Kuid ära seejuures lange teise äärmusse — liigsesse muretsemisse ja põdemisse. Selle asemel, et oma tööd rahulikult ära teha, kipud sa juba ette pabistama ja eelolevatest töödest pidevalt mõtlema, mis muudab töötegemise palju raskemaks.

Nädal sobib kenasti müstiliste vidinate (amuletid, talismanid, kivid, kristallid) hankimiseks, samuti ka kunsti soetamiseks.

***KAKSIKUD

Nädal võib olla seda pingelisem, mida rohkem on sul poolikuid töid kaelas. Võimalik, et oled oma tegemisi pidevalt edasi lükanud ja oled nüüd seetõttu suures ajahädas. Nüüd pead keskenduma ainult kõige olulisemale ja mitte end killustama. Kuigi oled muidu väga osav mitmel rindel korraga tegutseja, pole nüüd aeg selle jaoks.

Teisel tasandil võib tekkida olukord, kus pead valima stabiilse ja kindla, kuid rutiinse ning ebastabiilse kuid põneva tegevuse vahel. Ära sülita ennem vanasse kaevu, kui uus on valmis vaadatud. Muidu riskid jääda maa ja taeva vahele. Või ei saa sa mingit huvitavat pakkumist vastu võtta, kuna oled seotud erinevate lepingute ja lubadustega.

***VÄHK

Vaatad suurte lootuste ja ootustega tulevikku ning su silme ette kerkib vastakaid visioone — kord oled optimismi, siis jälle pessimismi lainel. Samuti vajad sa nüüd oma sõprade ja sõbrannade toetust — üksi olles on su loomevõime ja entusiasm mõnevõrra pärsitud. Sa ei usalda justkui ennast ja vajad oma loovuse tõestuseks seltskonna või sõpruskonna toetust.

Ka tundub sulle, et su võimalused end vabalt väljendada on kuidagi piiratud või puudub sul endal piisav julgus end väljendada. Sa pidurdad oma loovuse maha ja siis istud õnnetu näoga nurgas ja vaatad vesise suuga pealt, kuidas teised su ümber elu naudivad. Samuti võid sa tunda vastumeelsust või lausa hirmu muudatuste või siis uute olukordade ees.