SÕNN
Positiivsel juhul suudad endiselt oma sõnajõudu maksimaalselt ära kasutada ning läbi selle teistele oma soovid ja vajadused selgeks teha. Kui aga ületad selle tundliku piiri, kus oma vajaduste selgitamine teistele muutub juba oma ideede pealesurumiseks, on vaidlused ja tülid kerged tekkima. Samuti võib olukord pöörduda just negatiivses mõttes vastupidiseks – keegi üritab sind „oma usku“ pöörata, üritades sinu kallal mingit ajupesu läbi viia. Praktilisel tasandil võib ette tulla äärmuslikke situatsioone ja liialdusi seoses reiside, välismaa, eksootika, samuti seadusparagrahvide ja kohtuasjadega.

KAKSIKUD
Nädalas on üsna palju rahutust ja muutlikkust – eriti teisipäevas ja kolmapäevas. Võimalik, et pead veel viimasel hetkel omi plaane muutma. Raha- ja äriasjades tasuks olla äärmiselt hoolikas – võid kiirustades alla kirjutada enda jaoks kahjulikule lepingule. Raha, omandi, asjade ja kasutamise pinnalt võib ka mõni konflikt alguse saada. Nüüd tasuks olla materiaalselt võimalikult sõltumatu. Nii võlgu võtmine kui laenu andmine on äärmiselt ebasoovitav. Keerukas tehnika ja mitmesugused mehhanismid võivad streikida või sootuks rikki minna. Ka laiemas plaanis tuleb ehk tegemist teha mittetöötavate või ebarahuldavalt töötavate süsteemide ja ehk ka inimsuhetega.

VÄHK
Vähis olev Liliti-Jupiteri-Marsi ühendus moodustab sellel nädalal opositsiooni Pluutoga. See tähendab seda, et pead olema valmis ägedaks konkurentsiks ja võitluseks paremate positsioonide või tingimuste pärast. Tööl või muudes ühiskondlikes suhetes suureneb oluliselt konkurents ja võitlusmoment. Isiklikes suhetes võib probleemiks kujuneda ülemäärane armukadedus ja soov partnerit kontrollida ja mõjutada. Sa võid olla selleks kontrollijaks ja mõjutajaks ise, aga võid ka kogeda sellist suhtumist oma partneri poolt. Pigem siiski see viimane variant. Nädala teises pooles suureneb ootamatuste ja muude äkiliste sündmuste võimalus – seda eriti seoses sinu töö, positsiooni või lihtsalt mingite kohustustega seoses. Jätkuvalt tuleks hoida oma mainet ja mitte teha midagi sellist, mida võidakse sinu vastu ära kasutada.