***JÄÄR

Jääras liikuv Merkuur on ühenduses ekstsentrilise ja ettearvamatu Uraaniga. See toob uude nädalasse rahutust, püsimatust, kiireid ja äkilisi olukordi, põnevuse- ja sensatsioonijanu, lennukaid või veidraid ideid. Parim aeg selleks, et vaadata asjadele täiesti uue ja värske pilguga, võtta ette midagi originaalset ja vaimu värskendavat. Neljapäeval ja reedel tuleks hoiduda vaidlustest ning olla eriti ettevaatlik liikluses.

***SÕNN

Algav nädal võib kaasa tuua kuulujutte, valeinfot või šokeerivat infot, infokandjate ja väikeste tehnikavidinate rikki- või kaotsiminekut. Võid olla hajameelne, asju unustada või segamini ajada. Kuid positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline ning suudad näha asjade ja sündmuste vahel huvitavaid seoseid. Samuti soosivad nädala vibratsioonid uuendusi ja muudatusi, eriti kui need on seotud elu meeldivama ja mänglevama poolega.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Uraani ühendus toob nädalasse rahutust ja ettearvamatust. Eriti ettevaatlik tuleks olla liikluses ja ka kõrgustes viibides. Ka keerukas tehnika ja elektroonika võib streikida. Arvutiga töötades tee pidevalt oma töödest mälupulgale koopiaid! Teisel tasandil võib ette tulla üllatusi või ootamatusi seoses sõprade või tuttavatega. Ka võivad meeskonnatöös tekkida ootamatud olukorrad, kuid samas on kergem vabaneda ka rutiinist.

***VÄHK

Võimalik, et pead uuel nädalal rinda pistma mõne keeruka probleemiga. Sind võib tabada ka bossi või kellegi teise kriitika — samas annab see kriitika nädala teises pooles sulle uue arusaamise sellest, mida tuleks muuta ja kuidas oma ettevõtmistega edasi minna. Ja ära aja tööd ja eraelu segamini — kritiseeritakse ju ainult sinu tööd, mitte sind kui isikut! Kuid nädala mõjud on igati soodsad selleks, et siduda end mingi seltsi, klubi või erakonnaga.