***JÄÄR

Jääras asuv Päike moodustab pingeaspekti intensiivse ja survestava Pluutoga. Seega võid sattuda olukorda, kus pead vastu seisma oponentide ja konkurentide survele. Seis on seda pingelisem, mida suurem on su sotsiaalne vastutus ja mida rohkem sinust sõltub.

Teisel tasandil on käes on kas millegi kulminatsioon või tulemuse kättejõudmine. Kui oled olnud tasemel, naudid edu ja kiitust. Vastasel korral võib sind tabada kriitikalaviin. Veenuse asend soosib rahaasju ja eriti kunsti ja üldse ilusate asjade hankimist.

***SÕNN

Laiemas plaanis kistakse nüüd alateadvusest välja kõik see, mille sa oled ise sinna peitnud. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada“, et näidata su Egole tegelikku olukorda.

Ent Sõnnis liikuva Veenuse õnnelik aspekt Neptuuniga peaks romantilises liinis nauditavaid sündmusi tooma.

***KAKSIKUD

Nii meeskonnatöös kui ka suhetes erinevate rühmade ja gruppidega pead leidma tasakaalu enda huvide ja grupihuvide vahel. Sa ei tohiks olla liiga järeleandlik, aga sa ei tohiks langeda ka teise äärmusse — ülbusse ja egoismi. Sul võib olla tunne, et mingi grupp või kollektiiv ahistab su vabadust ja sunnib tegema asju, mis on sulle vastumeelsed. Püüa leida kompromiss.

Veenuse asend soosib hingelist ja platoonilist suhet või siis kaugsuhet ilma reaalse kohtumiseta.

***VÄHK

Paljud olukorrad, sündmused või suhted võivad jõuda faasi, kus ilmnevad nende tegelikud omadused ja tulevad ilmsiks nende olulisus — või vastupidi — ebaolulisus ja tähtsusetus. See, mida sa aega tagasi külvasid, annab nüüd oma viljad. Nii et võid nüüd lõigata lopsaka saagi, ent võid jääda ka tühjade pihkudega — kõik sõltub su eelnevatest tegudest ja otsustest. Saad kas auraha rinda või saad hoopis sugeda.

Veenuse asend soosib sõprust ja suhteid ühiste huvide ja hobide alusel.