***JÄÄR

Su romantikamerel tõuseb tuul ning lained võivad päris kõrgeks minna — võimalikud on kiired ja ühtlasi kirglikud arengud nii armastuses kui ka seltskondlikus plaanis. Veenuse trigoon Jääras liikuva Uraaniga toob su ellu põnevust või elevust või tekitab sinus lihtsalt eksperimenteeriva ja seiklusi otsiva meeleolu. Oled avatud kõigele uuele ning valmis hüppama vette tundmatus kohas. Naudid edu ja populaarsust kõikjal, kus pead avalikkuse ees esinema ja areenil olema. Kolmapäeval ja neljapäeval võid sattuda olukorda, kus on mängus kas armukadedus, süütunded või veel midagi kolmandat. Neil päevil loodud suhted toovad edaspidi kaasa konkurentsi (ärilised suhted) või siis armukadedust ja manipulatsioone.

***SÕNN

Algavas nädalas annavad tooni kiiret edasiliikumist soosivad mõjud. Eriti soosib nädal muudatuste tegemist aladel, mis puudutavad sinu personaalset ruumi — kodu, korter/maja, elamistingimused. Võiksid oma koduses majapidamises ette võtta kas suurpuhastuse või lihtsalt midagi ümber korraldada. Samuti on nüüd hea võimalus vabaneda halbadest harjumustest ja laiemas plaanis üldse mineviku mõjudest. Sul on selge pilk selle suhtes, mida sa vajad ja mille aeg on ümber saanud. Kui kodused-perekondlikud suhted ei rahulda, on ka siin võimalik asju paremaks muuta. Selle kõige taga on Veenuse ja Uraani trigoon, mis annab sulle vabad käed Veenuse teemades vajalikke muudatusi läbi viia.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles mõjutab sind veel Merkuuri ja Jupiteri kvadraat, mis paneb sind mitmel rindel närviliselt rapsima ja oma energiat mõttetult kulutama. Sa võid olla nagu kits kahe kuhja vahel, suutmata otsustada kumma kuhja kasuks otsustada.

Nädala teises pooles hakkab tunda andma Merkuuri ja Liliti trigoon, mis võib tuua suurepäraseid, isegi geniaalseid mõtteid. Aeg soosib ka halbadest harjumustest ja negatiivsetest mõttemustritest vabanemist, laiemas plaanis üldse oma mineviku ümberhindamist või siis mineviku varjudest vabakssaamist.

Veenuse asend soosib praegu pigem sõprust ja platoonilisi suhteid, kui kirglikke hetki.

***VÄHK

Suhtumised „mina olen” ja „mina oman” on selles nädalas harmoonilises tasakaalus. Sul on tunne, et oskad ja suudad materiaalsete asjadega efektiivselt ümber käia ning et väline „asjade maailm” toetab su sisemist olemust ja kaugemaid eesmärke. Siiski jälgi, et sa ei kasutaks materiaalset maailma selleks, et põgeneda iseenda tegeliku olemuse eest. Teada ju on, et näiteks shoppamine ehk siis asjade kokkukuhjamine on tihti millegi palju olulisema asendustegevus. Vaatamata kõigele sobib nädal suurepäraselt ilusate riiete ja ka ehete omandamiseks — sobib endaga siduda kõike, mis otseselt väljendab sinu kui naise loomust ja isikupära.