***JÄÄR

Kooliaasta esimene nädal soosib kõike, mis soetud sinu igapäevatöö ja muude kohustustega. Sul on nüüd rohkem püsivust ja soovi tõsiseks süvenemiseks. Näed hästi neid detaile, millele pead rohkem tähelepanu pöörama. Samas võid olla liiga kriitiline ning su keel võib kohati äärmiselt terav olla. Armuasjade rindel on loota kirglikke ja inspireerivaid arenguid. Reedel ja laupäeval tuleks hoiduda armukadedusest ning soovist oma partnerit kontrollida.

***SÕNN

Nädal võib sinu jaoks kujuneda igati loominguliseks ja nauditavaks. Sinus on sellist magnetismi, mis muudab sind erinevates seltskondades tavalisest populaarsemaks. Kõige selle juures peaksid aga hoiduma riskide võtmisest ning tegutsemisest puuduliku info põhjal. Kui alustad mõne uue olulise ettevõtmisega, vii end iga pisidetailiga hoolikalt kurssi. Suhte liinis soosib aeg suhteid vanade sõprade ja ehk ka eks-kallimatega.

***KAKSIKUD

Merkuuri ühendus Marsiga lisab su loomupärasele kiirusele veelgi hoogu juurde. Seega jõuad küll palju, kuid kiirustamise tagajärjel võib kannatada su tööde ja tegemiste kvaliteet. Võid oma kiirustava sebimisega mõne aeglase Sõnni või kohusetundliku Kaljukitse lausa endast välja viia. Nädal soosib kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemist. Lähisuhetes on vaja olla aus ja otsekohene ning mitte keerutada.

***VÄHK

Kõik, mis seondub liikumise, liikluse, aga ka infovahetuse ja kommunikatsiooniga, võib kaasa tuua segadust, kaootilisust, arusaamatusi, möödarääkimisi. Samuti jälgi nüüd hoolikalt oma mõtteid — võid tulla idee peale, mis võib sind eksiteele viia. Võid hakata ka uskuma asjadesse, mis on vaid su fantaasia vili. Kuid positiivsel juhul aitab sinu hea fantaasia sind edasi seal, kus palja loogikaga midagi ära ei tee. Ka oled sa tundlikum teiste vajaduste suhtes.