***JÄÄR
Jäära valitseja Marsi ühendus Pluutoga ja soodne aspekt Jupiteriga muudab nädala mõjud sinu jaoks väga soodsaks. Nüüd on õige aeg alustada oluliste ja kaugemasse tulevikku suunatud ettevõtmistega. Nii sinu karjäär kui ka muu ühiskondliku positsiooni ja sotsiaalse staatusega seonduv on positiivse muutuse faasis. Ka laiemas plaanis soosib nädal muutusi ja vabanemist kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud.
Samas manitseb Merkuuri asend mitte kiirustama ja enne tegutsemist kõik põhjalikult läbi mõtlema.

***SÕNN
Eelmise nädala pinge annab arvatavasti järele ja nüüd tunned ennast juba palju rahulikumalt.
Sellel nädalal võid kohtuda kellegiga, kellega sul tekib hea maailmavaateline või intellektuaalne klapp. Aeg soosib suhteid nendega, kellelt on sul midagi õppida ja kes aitavad kaasa su maailmapildi avardumisele. Koostöö, mis nüüd algab, saab olema viljakas ja efektiivne just vaimses mõttes.
Parim nädal ka selleks, et alustada õpingutega, minna mingitele kursustele. Reis, mis nüüd alguse saab, laiendab oluliselt su silmaringi.
Suhtle võimalikult palju, sest pikalt omaette olles võivad sind tabada kahtlused ja sisemine ebakindlus.

***KAKSIKUD
Kaksikute valitseja Merkuuri pingeseis pidurdava ja raamidesse suruva Saturniga nõuab sellel nädalal sinu käest kannatlikkust ja keskendumist vaid kõige vajalikumale. Kui sa end killustad, siis koged arvatavasti mitmeid tagasilööke. Püüa vältida kiirustamist ja hooletust, sest see annab valusasti vastu näppe.
Samas on Marsi-Pluuto asend igati soodne suuremate muudatuste tegemiseks ja vanade vigade paranduseks.
Teisipäeva õhtul siseneb Kaksikutesse Veenus, mis lubab kuni 19. maini suuremat populaarsust seltskonnas ja romantilistes suhetes.

***VÄHK
Uus nädal soosib püsivate ja kauakestvate suhete loomist. Mõeldud on eelkõige asjalikke, töised või ametlikke suhteid, mitte isiklikku laadi suhteid. Võid kohtuda inimesega, kellega areneb oluline koostöö, mille tagajärjel leiavad aset kasulikud ja vajalikud muutused. Samas võib ka konkurents kui selline olla tugev, mis siiski on kokkuvõttes positiivne ja edasiviiv.
Samas võib sinu karjääri või muu ühiskondliku tegevusega seoses olev nõuda tavalisest suuremat pingutust ja keskendumist vaid kõige olulisemale.