***JÄÄR

Endiselt soosib nädal kõike töö ja kohustustega seonduvat. Parim nädal selleks, et maksimaalse pinge ja tempoga töötada või siis süveneda põhjalikult mingitesse detailidesse. Aeg sobib ka vigade paranduseks või mingi uue süsteemi ja metoodika väljatöötamiseks. Samuti sobib aeg tegelemiseks oma terviseküsimustega. Hea oleks alustada mingite treeningute või mõne muu tervisliku eluviisi juurutamisega. Loomadega tasuks ettevaatlik olla.

***SÕNN

Eelmise nädala mõjud — seltskondlikud ja nauditavad vibratsioonid — kestavad suures osas edasi. Seega kasuta nädalat selleks, et luua uusi tutvusi või süvendada vanu suhteid. Veenuse asend on soosib ka püsivate ja kindlate suhete loomist. Nädal soosib ka kodu kaunistamist või siis oma koju just vanade sõprade kutsumist. Nostalgia ja mälestused võivad nüüd ilusaid hetki hinge tuua. Samuti on aeg soodne kolimiseks ja kinnisvaratehinguteks.

***KAKSIKUD

Pead ehk rohkem tegelema mingite mineviku varjudega — mõni vana probleem või murekoht võib endast taas märku anda. Teine võimalus on see, et oled mõnes küsimuses lihtsalt liiga palju mineviku mõju all, mis segab keskendumast just praeguse hetkele. Kuigi sa pole tavaliselt üldse konservatiiv, võid nüüd tunda vajadust toetuda kindlale ja teadale-tuntule. Ka võib su pere või kodune majapidamine suuremat pühendust vajada.

***VÄHK

Kui eelmisel nädalal olid ehk liigagi unistav ja lasid fantaasiatel end kanda, siis sellel nädalal võid just olla liiga kaine ja mõistusepärane. Seda eelkõige negatiivses võtmes — pidurdad end maha, kaotad eneseusu ja näed kõike liiga tumedates värvides. Su mõistus võib küll olla terav ja kiire, kuid otsustaval momendil hakkad kõiges kahtlema ning võid sellega mõnest olulisest ettevõtmisest loobuda. Suhete liinis võib nädal tuua mõne suhte või kohtumise, mis võib osutuda kasulikuks just praktilises mõttes.