***JÄÄR
Võimalik, et sellel või järgmisel nädalal (või toimus see juba eelmisel nädalal) pead langetama olulise otsuse või tegema tähtsa valiku. Eriti võib see puudutada nii sinu tööd ja muud ühiskondlikku tegevust kui ka sinu kodu, pere ja elamistingimustega seonduvat. Või tekib terav konflikt sinu ühiskondliku tegevuse ja peresuhete vahel. Telg „töö-kodu“ võib olla tasakaalust väljas ja nõuda sinult ebameeldivaid kompromisse. Veel üks võimalus on see, et keegi, kes omab sinu üle võimu (boss jne), esitab sulle selliseid tingimusi või nõudmisi, mis sind ärritavad. Ka võib mingi väline jõud su turvatundesse sisse sõita ja tekitada sinus tunde, et mitte miski ei ole kindel.

***SÕNN
Veenuse asend on üsna soodne igasuguseks seltskondlikuks tegevuseks ja ka armuasjadeks, samas võib nädal tuua pingeid just vaimses plaanis – seoses maailmavaate, ideede ja uskumustega. Sul võib ka tekkida tunne, et teised on sinust targemad ja informeeritumad või et sa pole lihtsalt mõnest olulisest asjast teadlik. Kindlasti tasuks vältida vaidlusi ja mitte võtta sõna teemadel, millest sa suurt midagi ei jaga. Ära hakka ajuhiiglast mängima, see võib koomiliselt välja kukkuda!
Nädal on ebasoodne ka olulisteks juriidilisteks ettevõtmisteks (kohtu poole pöördumine jne.) ning pikema reisi alustamiseks. Või kui alustad, siis tuleks kindlasti teha korralik reisikindlustus.

***KAKSIKUD
Tahad osta midagi kallist ja ilusat? Miks mitte, kuid igaks juhuks pea sõbraga (just sõbraga, mitte sõbrannaga) nõu. Sõber on kindlasti kainelt mõtlev ja teab ehk ka tehnikast midagi ja oskab sulle nõu anda. Nimelt on sinu suhe raha- ja asjademaailmaga ülemäära emotsionaalne ja seetõttu võid tunnete meelevallas olles sooritada täiesti mõttetu ostu. Samuti on oht komistada praak-toote või varjatud veaga asja otsa.
Samas annab neljapäevane Merkuuri ja Uraani trigoon sulle suurepärase võimaluse vabaneda just sellistest takistustest, mille oled ise oma mõtetes loonud. See trigoon annab sulle piisavalt palju vaimset enesekindlust ja oskust näha asju originaalsest vaatenurgast.

***VÄHK
Tunned, et oled paljukski võimeline, kuid millegipärast lased end heidutada oma konkurentidest ja isegi liitlastest. Su meeleolu võib kummaliselt kõikuda alaväärsus- ja üleväärsuskompleksi vahel. Jätkuvalt võivad sinu vastas olevad jõud püüda sind mingil viisil survestada, sundides sind tegema asju, mis on sulle vastukarva. Aga vähemalt alateadlikult provotseerid sa seda ise, ületades mingeid nähtamatuid või lausa nähtavaid piire. Ka on võimalik, et sa rõhutad ülemäära oma erilisust ja kordumatust, mis tekitab sinu isiku suhtes trotsi. Nüüd oleks kasulik „uluda huntide seas“, isegi kui sa end hundina ei tunne. Väike teesklus hea läbisaamise nimel oleks igati teretulnud.