***JÄÄR

Teisipäevane (mõju läbi nädala) Päikese-Marsi kvadraat laeb su akud korralikult täis – on isegi oht, et toimub ülelaadimine, mille tagajärjel sa ei oska oma energia ülejääkidega midagi mõistlikku peale hakata. Marsi-Uraani trigoon lisab nädalasse originaalsust ja kiirust ning võimaldab edukalt takistustest ja probleemidest välja murda. Romantilises plaanis mõjuvad korraga soov oma partnerit kontrollida-omada ja samas olla ka vaba ja sõltumatu.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles mõjub endiselt veel Veenuse-Pluuto kvadraat, mis võimendab suhteprobleeme, eriti just seoses (armu)kadeduse ja sooviga oma partnerit kontrollida. Kuid nädala teises pooles saabub hoopis vastupidine mõju – Veenuse ja Uraani opositsioon, mis võib tekitada sinus uue janu vabaduse ja uute erutavate kogemuste järele. Nädal tervikuna peaks andma sulle korraliku energialaksu, soosides takistustest läbimurdmist, uuendusi ja muutusi kõige laiemas plaanis.

***KAKSIKUD

Uue nädala algus võib mööduda veel kirglike ja dramaatiliste hetkede tähe all, mis võivad provotseerida sind võtma just intiimses plaanis liiga suuri riske. Nädala teine pool võib tuua põnevaid sündmusi nii seltskondlikus plaanis kui ka seoses mõne tutvuse või kohtumisega. Terviknädal toob fookusesse suhted, mis võivad olla kas äärmiselt asjalikud ja konkreetsed või siis tulvil ägedat võitlusmomenti ja konkurentsi. Nädal soosib koos partneriga ette võetud muudatusi ja uuendusi.

***VÄHK

Kuni neljapäevani tuleks eriti peresuhete (aga ka muude suhete) tasandil püüda jääda viisakaks ja delikaatseks. Uus nädal soosib rasket vaimset tööd, ideede genereerimist, samuti aktiivset ringiliikumist – lühemaid reise, külaskäike, infovahetust jne. Kõige selle juures tuleks hoiduda oma ideede teistele pealesurumisest. Nädala parim võimalus on end argirutiinist vabaks murda või siis leida oma töös uusi värskendavaid võimalusi. Hea aeg ka tervise parandamiseks.