***JÄÄR

Nädal nõuab sinu käest oma alateadvusele siiralt otsa vaatamist — tunnista endale oma probleeme ja asjad lähevad paremaks!
Ja ole avalikes kohtades tähelepanu ise — võid kergesti mõne oma vidina või rahakoti ära kaotada või lasta ära varastada. Samuti võib nendel päevadel olla sinu ja teiste vahel palju kõverpeegeldusi, mis võivad viia suurema arusaamatuseni.

***SÕNN

Sellel nädalal on hing ehk alateadvus aktiivne ja võib üritada sulle mingit märki või märguannet anda. Aga kuna sa oled loomu poolest asjalik ja ratsionalistlik, võid sa mõne olulise impulsi heita kõrvale kui tarbetu infomüra. Maailm on siiski palju rohkem kui vaid see, mida saab silmaga näha ja käega katsuda!

***KAKSIKUD

Kosmilised vibratsioonid muudavad nädala sinu jaoks meeldivalt dünaamiliseks ja voolavaks. Suurepärane nädal selleks, et liituda mõne omapärase seltskonna või rühmitusega. Sind võluvad nüüd isikud, kes erinevad massist — võid tunda kummalist tõmmet veidrate tüüpide vastu, kelle vaated elule ja asjadele ei mahu tavapärasuse raamidesse.

***VÄHK

Sellel nädalal peaksid sul olema üsna head šansid parandada oma rahalisi võimalusi. Võimalik, et õnnestub leida mingi uus ja originaalne nipp oma sissetulekute suurendamiseks. Konservatiivne suhtumine pole rahaasjades hetkel õigustatud — ole avatud uutele, isegi täiesti pöörastele võimalustele. Ka romantilises plaanis on nädal üle keskmise mõnus ja uusi erutusi tekitav.