***JÄÄR

Nädala alguses võib asjaajamises, infovahetuses ja ka liikumisel ette tulla mitmesuguseid takistusi ja viivitusi. Või puutud lihtsalt kokku sellise infoga, mis paneb sind oma otsustes kahtlema või oled sunnitud hoogu maha võtma. Seevastu nädala teises pooles on arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised kerged tekkima. Kuid kõik raha, omamise ja kasutamisega on vägagi heas seisus.

***SÕNN

Kolmapäeval (mõju läbi nädala) teeb Sõnnis liikuv Päikese täpse trigooni Pluutoga. Seega annab nädal sulle suurepärase võimaluse teha üks korralik restart ja suurpuhastus. Aspekt lubab kerge vaevaga teha vajalikke muudatusi ning loobuda asjadest, mille aeg on ümber saanud. Rahaasjades, ostes-müües tuleks aga olla maksimaalselt tähelepanelik. Sobib osta kunsti, müstilisi vidinaid, aga mitte tehnikat.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles hoiad end liialt tagasi ja alahindad oma võimeid. Laupäeval leiab aset täpne Merkuuri-Neptuuni kvadraat. Seega võid eriti nädala teises pooles olla pimestatud mingitest virvatulukestest, mis ei lase sul asju objektiivselt näha. Kuna Merkuur on Kaksikutes, siis võid sattuda mingisse võltsrolli või jätad teistele lihtsalt veidi kummalise mulje. Kuid positiivsel juhul oled äärmiselt sensitiivne ja vastuvõtlik.

***VÄHK

Eriti just nädala alguses võid olla üsna ebakindel ja eneses kahtlev. Ka võib juhtuda, et sulle vajalik info ei jõua kas sinuni või on see info moonutatud. Ka võidakse sind tagaselja taga rääkida või lihtsalt eksiteele juhatada. Samas sobib nädal kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning ka meeskonnatööks ehk siis igasuguseks kollektiivseks loominguks. Reede öösel siseneb Vähki Veenus ja seega võib nädalavahetus kujuneda romatiliseks.