***JÄÄR

Sellel nädalal peaksid olema ettevaatlik seal, kus sul puudub asjadest õige ülevaade. Võimalik, et sa pole mingist olulisest asjaolust teadlik ja langetad seetõttu vale otsuse. Nädal sobib kenasti aja mahavõtmiseks, puhkamiseks. Kui aga pead kõvasti tööd rabama, siis kindlasti söö ja maga piisavalt, väldi külma ja eriti niiskust. Su alateadvus on sellel nädalal äärmiselt aktiivses faasis — võimalikud on erilised unenäod või mingid müstilised seisundid.

***SÕNN

Nädala mõjud on väga soodsad, kui oled avaliku elu tegelane või lihtsalt ühiskondlikult aktiivne. Nüüd õnnestub edukalt ühendada isiklikud suhted ning töine või muu sotsiaalne tegevus. Keegi võib sulle teha kasuliku pakkumise või aitab ta sind mingil muul viisil. Samas kipud ise töö ja isiklikku elu segamini ajama — võtad töö koju kaasa või tood kodused probleemid töisesse keskkonda. Ka romantilised hetked võivad olla põimunud töiste momentidega.

***KAKSIKUD

Nüüd peaksid jälgima, et sa ei teeks sotsiaalses plaanis midagi sellist, mis võib su mainet kahjustada. Oluliste koostööprojektide alustamine ei ole soovitav, samuti ka lepingute sõlmimine ja lubaduste andmine. Töö või muu ühiskondliku tegevusega seotud otsused vajaksid hoolikalt analüüsi ja spetsialistiga konsulteerimist. Kuid nädal võib olla igati edukas, kui su tegevus on seotud kunsti, looduse, loominguga.

***VÄHK

Sinu tundlikkus ja empaatiavõime kasvavad oluliselt — oled äärmiselt sensitiivne ning valmis kuulama võõrast muret. Jälgi vaid seda, et sa liialt mõne kurtjaga ei samastuks — muidu hakkad endalegi märkamatult võõrast elu elama. Suurepärane nädal selleks, et nautida kunsti, eksootikat, müstikat. Alanud reis võiks palju hingele pakkuda. Samas kõik juriidilised asjaajamised on ebasoodsas seisus. Intiimses liinis on võimalused üle keskmise.