***JÄÄR
Nii igapäevase olme kui ka tervisega seotud asjaolud ja sündmused võivad nüüd rohkem sinu tähelepanu nõuda. Võimalik, et upud töösse – seda eriti siis, kui oled kõik oma tegemised viimasele minutile jätnud. Ettevaatlik tasuks olla võimalike traumade ja vigastuste suhtes, samuti ole ettevaatlik loomadega. Oled ka tavalisest tundlikum nii ravimite, alkoholi ja laiemas plaanis igasuguse keemia ja toksiliste ühendite suhtes.
Alates kolmapäevast muutuvad paljud olukorrad ja suhted sügavamaks ja sinu jaoks tähenduslikumaks – kanal su teadvuse ja alateadvuse vahel on avatud ja see võimaldab sinu jaoks olulisi sümboleid rohkem tähele panna.

***SÕNN
Jätkuvalt peaksid olema ettevaatlik riskide võtmisega ja enda sidumisega ettevõtmistega, millest sul puudub selge ülevaade. Endiselt võidakse sind meelitada mingisse afääri, milles leiad end hiljem lõksus olevat. Samas, kui suudad võimalikest kiusatustest ja ahvatlustest mööda minna, tunned end üsna reipalt ja elujõuliselt. See väljendub kindlasti ka romantilises plaanis, kus tunned suuremat kirge ja iha. Samas võib mõni suhe või kohtumine tuua kaasa suure segaduse või mittemõistmise. Ole ise oma partneriga aus ja nõua seda ka oma kaaslaselt – ärge jätke oma jutuajamistes otsi lahti ja ärge looge olukordi, mida saab mitmeti tõlgendada.

***KAKSIKUD
Esmaspäeva õhtust alates kella 19.14-st kuni neljapäeval kella 6.36-ni liigub Kuu Kaksikutes. Sellel ajal võid käituda ülemäära emotsionaalselt ja mõnes olukorras üle reageerida – ent positiivsel juhul tuleb esile sinu individuaalsus ja kordumatus.
Merkuuri lähenemine Saturnile ning trigoon Jupiteri-Liliti ühendusele annab sulle hea rutiinitaluvuse ja võime süveneda mõnda kitsasse teemasse. Samas võib Marsi ja Neptuuni jätkuv vastasseis luua eelkõige ühiskondlikus plaanis olukordi, kus võid oma mainet ja imidžit kahjustada. Ära lase end meelitada mingisse projekti, mille tegelikud tagamaad pole sulle teada!

***VÄHK
Hoia tervist! Kindlasti peaksid nüüd ka korralikult sööma – soovitavalt soolast ja eriti vürtsikat toitu. Liigne magusasöömine muudab külmal ajal eriti vastuvõtlikuks külmetushaiguste suhtes. Samas ole liigse „külmarohu“ manustamise ettevaatlik – oled tavalisest tundlikum nii alkoholi kui ka ravimite suhtes ja juba väiksed kogused võivad ettearvamatult mõjuda. Samuti väldi esimest korda mingite eksootiliste toitude või jookide proovimist.
Neljapäeval, reedel ja laupäeval (kuni kella 19.11-ni) liigub Kuu Vähi märgis. Need on head päevad selleks, et lasta oma tunded vabaks ja näidata end teistele sellisena, nagu sa tegelikult oled. Sinu individuaalne naiselikkus nii sisemises kui välises vormis tuleb nendel päevadel hästi esile.