SÕNN

Kui oled näiteks kunsti- või tantsuringi liige, võib nädal kujuneda igati põnevaks ja nauditavaks. Sinus on palju loomingulisust ja soovi katsetada uute asjadega. Samas, kui oled parajasti seotud oluliste raha- ja äriasjadega, peaksid olema ettevaatlik ja tähelepanelik. Nimelt võib keegi üritada sind kuidagi petta või parimal juhul jätta sulle mingid olulised asjad rääkimata, mistõttu võid puuduliku info põhjal langetada vale otsuse. Kui vähegi võimalik, ära sõlmi sellel nädalal mingeid olulisi lepinguid ega anna ka mingeid lubadusi. Sest paljud asjad ja olukorrad võivad paista nüüd vales valguses. Ka suuremad ostud tuleks võimaluse korral edasi lükata.

KAKSIKUD

Pikalt kestev Merkuuri ja Liliti kvadraat võib sind nii sellel kui ka järgmisel nädalal panna keeruliste valikute ette. Võib kujuneda mingit moodi „nokk kinni, saba lahti“ olukord, kus on võimatu säilitada normaalset tasakaalu. Eriti võib see puudutada sinu sotsiaal-ühiskondlikku staatust, mainet ja reputatsiooni. Seetõttu võib ka olukord tööpostil muutuda komplitseerituks. Või nõuab suhe bossiga uutmoodi lähenemist. Suhete liinis võib see kombinatsioon tähendada, et ühelt poolt on õhus meeletud võimalused ja pakkumised, teiselt poolt pitsitavad jälle keerukused ja takistused. Igatahes peaksid sa oma otsustes ja valikutes nüüd eriti tähelepanelik olema, et mitte mässida end mingisse kahtlasesse ettevõtmisse.

VÄHK

Sellel nädalal mängib suuremat rolli kõik see, mis on sinu jaoks uus ja eksootiline ning mis oluliselt erineb su harjumuspärasest keskkonnast ja harjumustest. Välismaa, võõrad kultuurid, eksootika ühes või teises vormis tekitavad sinus nüüd erilist huvi ja tõmmet. Võimalik, et uurid omal käel ja suure õhinaga mingi teema või nähtuse kohta. Võimalik, et võtad ette koguni mõne välkreisi, kuid sel juhul tasuks teha korralik reisikindlustus. Ja näiteks tööreis võib kujuneda üsna väsitavaks.
Ka võib rutiinne vaimne töö mõjuda kurnavalt ja väsitavalt — raske vaimse pingutuse korral võid kergesti üle kuumeneda, mistõttu võid langetada vale otsuse. Ka hoidu eemale vaidlustest, kuna näiliselt tühisest sõnadeloopimisest võib alguse saada suurem tüli.