***JÄÄR

Jääras liikuv naiselik Veenus on harmoonilises aspektis (trigoonis) Amburis liikuva meheliku Marsiga. Seega võib nädal romantilises plaanis üsna tuliseks kujuneda. Ka seltskondlikus liinis on rohkem üksteisest huvitatust ja soovi oma tegemisi teistega jagada. Nädala esimeses pooles annab veel tunda Päikese ja Uraani ühendus, mis võib tuua ootamatusi ja või siis ka sinupoolseid ülereageerimisi.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles on palju positiivset tundlikkust ja loomingulisust. Kui oskad ja tahad endasse vaadata, siis nüüd peaksid saama hea kontakti oma alateadvuse ja sisemiste psühholoogiliste energiatega. Samas võid praktilises liinis, seoses raha ja äritegevusega, teha mõne valearvestuse. Ka tervis võib nüüd vajad rohkem tähelepanu — kindlasti peaksid korralikult välja puhkama, samuti ei tohiks end näljutada ega energiajookidega piitsutada.

***KAKSIKUD

Merkuuri sekstiil Neptuuniga ja trigoon Jupiteriga muudab algava nädala sinu jaoks väga loominguliseks ja samas ka viljakaks. Sinu produktiivsus nii kõnes kui kirjas võib olla hämmastav. Samas võib sul tekkida kiusatus kerget leiba maitsta, mistõttu võid rumalalt riskida. Kui oled näiteks mängusõltlane, hoia kasiinodest laia kaarega eemale! Nädala esimeses pooles võib veel esineda pingeid mingis suuremas seltskonnas või kollektiivis.

***VÄHK

Nädala esimeses osas on olukord ühiskondlikus/töises liinis jätkuvalt heitlik ja ettearvamatu. Nädal tervikuna pakub sotsiaalses plaanis häid võimalusi — eelkõige läbi kasulike suhete ja vajalike inimestega kokkusaamise kaudu. Samas, kui keegi teeb mõne soodsa pakkumise, tuleks igaks juhuks kontrollida selle ettevõtmise tagamaid ja mitte kiirustada. Ka võib nüüd välja lüüa vastuolu sinu perekondlike ettevõtmiste ja töö või muude ühiskondlike asjade vahel.