***JÄÄR

Esmaspäeval ja teisipäeval võib sul olla raskusi vajalikele töödele keskendumisega, kuna su tähelepanu on kerglaste teemade juures. Kolmapäevast muutud asjalikumaks ning suudad palju paremini oma tähelepanu fokuseerida vajalikele töödele-tegemistele. Marsi asend soosib pikaajaliste ettevõtmiste planeerimist ja kaugemasse tulevikku vaatamist. Veenus aga võib taaselustada mõne vana tutvuse või toob sulle külla ootamatuid külalisi.

***SÕNN

Veenuse kvadraat ebatavalise ja ettearvamatu Uraaniga võib nädala astroloogilised tuuled muuta üsnagi tormiseks. Veenus on Sõnni suhtes siiski pigem intellektuaalses kui erootilises positsioonis. Seega kujuneb nädala arvatavasti huvitavaks just vaimses plaanis — sinu suhted teistega on korraga nii informatiivsed kui ka meeldivalt seltskondlikud. Lühemad reisid ja külaskäigud võivad kaasa tuua tavatuid sündmusi või tajud neid ise sootuks teises võtmes.

***KAKSIKUD

Raha ja asjadega seonduv võib kaasa tuua üllatusi või tavatuid sündmusi. Alternatiiv sellele on olukord, kus sa tahad endale lubada midagi erilist — ostad näiteks mõne kummalise vidina või
ekstravagantse kunstiteose. Või kulutad lihtsalt tavalisest rohkem, kuna antud juhul on ostmine millegi asendustegevus. Kolmas võimalus on, et leiad originaalse ja uudse viisi oma sissetulekute suurendamiseks. Inimsuhted ja asjademaailm on samuti omavahel rohkem seotud.

***VÄHK

Vähis liikuv Päike on terve nädala jooksul kvadraadis ekstravagantse ja ettearvamatu Uraaniga. Seega on tulemas üsna põnev nädal, mis võib kaasa tuua mitmesuguseid ootamatusi just suhete ja kohtumiste pinnalt. Samas on see sinu jaoks ehk keeruline seis, kuna tekitab sinus vastuolu soovi vahel olla kellegagi lähedane, aga samas ka vaba. Sul võib tekkida kiusatus luua mõni uus suhe, samas ei suuda sa siiski vanast suhtest loobuda.