***JÄÄR

Käes on hetk, kus paljud su ettevõtmised jõuavad olulisse faasi. Kui oled olnud tasemel, koged nüüd kiiret läbimurret ja edu. Kui oled aga seanahka vedanud, siis tabavad sind mitmed ootamatused ja ettenägematud asjaolud. Kui sul on konkurente või lausa vaenlasi, võivad nad võtta kasutusele väga ekstreemsed meetodid sinu mõjutamiseks. Kuid nagu öeldud, positiivsel juhul on sul nüüd parim võimalus olulise läbimurde saavutamiseks, takistustest vabanemiseks, halbadest harjumustest loobumiseks. Piltlikult öeldes tabab sind nüüd maavärin või orkaan ja pärast seda on pilt palju selgem ja klaarim.

Neljapäevane Veenuse ja Marsi kvadraat (mõju läbi nädala) võimendab armukadedust ja üldse kõiki (armu)suhetega seotud pingeid. Samas on seksuaalses plaanis rohkem kirge.

***SÕNN

Nädal toob esile töö või muude kohustustega seotud nõrgad kohad või muud probleemid, mis sunnivad sind oma asju üle vaatama ja muudatusi tegema. Kui oled endale tööga liiga teinud või teinud tööd „hambad ristis” ehk siis vastu tahtmist, võib sul tekkida probleeme tervisega. Tervis võib kannatada ka traumade ja vigastuste tõttu — aga vaid juhul, kui oled endale valetanud ja oma tegelikke probleeme eitanud.

Neljapäevane Veenuse ja Marsi kvadraat sümboliseerib sinu jaoks eelkõige segu kirest ja armukadedusest. Välja võib lüüa soov partnerit kontrollida ja endale allutada. See omakorda võib olla seotud minevikuihalusega ehk siis püüdega tuua tagasi vanad head ajad. Kuid nädal nõuab just tulevikku vaatamist ning kõigest vanast ja ebavajalikust loobumist.

***KAKSIKUD

Nädal loob sinus soovi võtta elult mis võtta annab. Sa üritad vahendeid valimata hüpata üle oma varju ning lubada endale asju, mis sulle mitte kasuks ei tule. Ka võib sinus tekkida soov sündmusi üle forsseerida — sul puudub kannatlikkus ja soov teistega arvestada. Sa meenutad tigedat elektrijänest, kelle akud on ülelaetud ning samas on teekonna kaart kadunud. Sellest siis ka see sihitu rabelemine ja mitmes suunas korraga rapsimine.

Lisaks kõigele oled sa valmis ka rumalalt riskima ning võid kõik oma munad panna ühte korvi. Võid end mässida kahtlasesse afääri või minna kaasa ohtliku ettevõtmisega.

Aga vaatamata kõigele oled sa suurepärane katalüsaator aeglastele ja tuimadele tüüpidele, keda sa suudad märkimisväärselt innustada.

***VÄHK

Milline on sinu positsioon? Kas seda saab keegi kõigutada? Kas konkurendid või rivaalid saavad sind kuidagi kahjustada? Sellised küsimused võivad nüüd aktuaalsed olla. Sa oled sunnitud oma positsioonid üle vaatama ning vajaduse korral tegema vajalikud muudatused. Asjad, suhted ja olukorrad, kus on olnud puudujääke või probleeme, nõuavad nüüd erilist tähelepanu. Võimalik, et löögi alla satub „keti kõige nõrgem lüli”. Seega tuleks sul välja selgitada, milline see kõige nõrgem lüli on. Bossi või mõne muu tegelasega, kellel on sinu üle mingi võim ja voli, ole võimalikult viisakas ja taktitundeline. Sest kui vähegi põhjust annad, näidatakse sulle koht kohe kätte.

Veenuse ja Marsi kvadraadi tõttu ei sobi nädal uute riiete, ehete ega muude aksessuaaride ostuks.