JÄÄR ei pea küll muretsema, sest detsembrikuu toob sulle suhtetemaatikat küllaga! Tee endale kasutaja kohtinguportaali, oled seal tõeline hitt! Kui sa veel suhtes ei ole, siis jõulukuul kellegi leidmine on enam kui tõenäoline!

SÕNN on erinevate suhteprobleemidega viimased kaks aastat maadelnud ning see on sind romantikarajalt täiesti välja viinud. Õnneks lubab aasta viimase kuu viimane pool sul natuke rahulikumalt hingata, sest kõik vanad jamad saavad klaaritud, õhk puhtaks ja uut aastat saad minna vastu võtma kerge südamega!

KAKSIKUD on rahutud nagu alati, kuid nüüd tunnevad nad veel eriti suurt iha ja tungi “millegi muu” järele. Igal pool mujal tundub olevat parem ja rohelisem rohi ning sa oled tahtmist täis, et välja uurida, kuidas oma soovid täita. Ja Universum on sinu poolt — pea kõik, mis ette võtad, õnnestub! Ka suhete liinis!

VÄHKi ootab ees üks ägedaim jõuluperiood üle aastate! Kui jääd ausaks, rõõmsameelseks ja siiraks, ei pea sa pärast midagi taga nutma ega kahetsema. Kas sind jõulukuuse all just uus kallim ootab, ei ole päris kindel, aga uus äripartnerlussuhe on küll uksele koputamas — see tõotab tulla päris pikaajaline ja viljakas!

LÕVId on detsembrikuul sõiduvees ning panevad kõik mängu, et oma võlusid kõigile demonstreerida. Seetõttu kujuneb jõulukuu üsna tormiliseks ja meeletuks ning igasugused kuumad juhusuhted võõrastega või olemasolevate suhete soojenemine on vägagi tõenäolised. Kas neist ka pikemas perspektiivis asja saab, selgub juba uuel aastal! Ole aga ettevaatlik, ära mine haigena välja ja väldi rahvarohkeid kohti!

NEITSI on sel aastal eriti hea laps olnud, sest jõuluvana kingikotis ootavad teda just sellised üllatused, mida ta pikalt oodanud ja lootnud on. Aga tähele pead panema seda, et kui oled sõlminud või sõlmimas kokkuleppeid, pead hoolitsema selle eest, et need saaksid ka kirjalikult vormistatud, muidu võib hiljem segadus tekkida, sest inimesed saavad asjadest erinevalt aru.

KAALUD on pühadeperioodil eriti võluvad ja sarmikad ning seda pannakse tähele! Komplimente sajab ühelt ja teiselt poolt ning loodetavasti ka neilt, kellelt neid kõige enam ootad.

SKORPIONit ootab detsembri teises pooles kuuse all keegi täiesti uus ja hurmav isik! Hoolimata su praegusest suhtestaatusest ei suuda sa tema võludele vastu panna ning leiad end tema käte vahelt. Pärast 20ndat detsembrit selgub, mis teist edasi saab.

AMBUR suudab endast fantastilise esmamulje jätta ja see tuleb ju igasugustele suhetele ainult kasuks. Olgu sul seljas vana kasukas või punane pükskostüüm — sind pannakse tähele ja sinu seltskonnas tahetakse viibida, nii et kasuta seda ära ja naudi oma populaarsust!

KALJUKITS võib pühadepidustusi natuke liiga tõsiselt võtta ja üle piiri minna. Su on energiat ja tahtmist, et igal peol osaleda ning alkoholi kummutada ja nii on katastroofid kiired juhtuma. Sa peaks oma tujusid ja isusid natuke paremini kontrollima ning mõistlikkuse piiridesse jääma, muidu võid oma härra Õige eriti kaugele peletada.

VEEVALAJA unelmate prints on tal kogu aeg nina all olnud, aga ta pole teda lihtsalt märgata osanud. Lootust on, et nüüd see muutub ning kired löövad lõkkele. Kui juba oled suhtes, saab see mõnusalt vürtsikat vunki juurde ning võib juhtuda, et kingipaki seest ilmub nähtavale üks teatud sorti sõrmus!

KALAD on tõelises jõulumeeleolus juba ammu ning tunnevad vastupandamatut soovi kõik lähedased ning kaugemadki kingituste, helluse ja armastusega üle külvata. See ei jää märkamata ja hindamata! Jätka samas hoolivas vaimus ning võid kindel olla, et kõik hea tuleb sinu juurde mitmekordselt tagasi!