Jäär: rahu, ainult rahu
Kuna Jäär on loomult väga kergesti ärrituv, vajab ta enda kõrvale inimest, kes suudab jääda igas olukorras rahulikuks. Veel parem, kui see isik on pealekauba ka aus ning tundlik.

Sõnn: sa ihaldad tundlikkust
Olgem ausad, sa oled tähtkujudest kõige kangekaelsem, kuid samas on sul väga tundeline natuur. Seega peab olema kallim täpselt sama õrn ja hoolitsev kui sina. Muidu võib muutuda teineteise mõistmine keeruliseks.

Kaksikud: elu ei tohi olla igav
Kaksikute tähtkuju esindaja vajab enda ellu põnevust. Sa suhtud suure entusiasmiga uutesse väljakutsetese. Seega peab sinu armsam olema nõus kõigega kaasa minema. Koos on ju lõbusam!

Vähk: sa tahad olla vajalik
Vähk on truu kaaslane ning su partner peab mõistma, et kuulute vaid teineteisele. Sulle meeldib, kui keegi sõltub sinust — see tekitab tunde, et oled hinnatud.

Lõvi: sa vajad iseseisvat meest
Oeh, Lõvi, Lõvike, sulle meeldib olla ja särada tähelepanu keskpunktis. Seega peab su kallim arvestama sellega, et kui lähete välja, peab ta leidma endale piisavalt tegevust, et saaksid teiste keskel õitseda.

Neitsi: headus võidab kõik!
Kas teadsid, et oled üks heatahtlikemaid tähemärke? Kuid sa ei suudaks olla inimesega, kes ei oska seda omadust hinnata.

Kaalud: jäägem kahe jalaga maa peale, palun
Sa oled idealist ja kipud unistama Suurtest Asjadest. Seetõttu peab su kaaslane hoidma kainet meelt, kuid olema seejuures diplomaatiline. Muidu võib ta sulle enda sõnadega haiget teha.

Skorpion: usaldus on suhte alustala
Ah, Skorpion, sinust paranoilisemat annab otsida. Seega peab su kallim olema täiesti usaldusväärne. Tead ju isegi, kuidas kipud kõike ja kõiki kahtlustama. Seega pead sa olema enda partneris 100 protsenti kindel.

Ambur: usaldusväärsus ennekõike
Ambur on ääretult iseseisev, seetõttu pead leidma endale inimese, kes usaldab sind ka siis, kui te pole päevi kohtunud ja ütleb ausalt välja, mida mõtleb. See pole loomulikult veel kõik, su partner peab olema täiesti usaldusväärne.

Kaljukits: vastutustundlikkus on voorus
Kaljukitse tähemärgi esindaja on töökas ja austab seetõttu inimest, kes tahab elus edasi rühkida ja on valmis millelegi kogu hingega pühenduma. Samuti vajab Kaljukits seda, et kaaslane austaks tema saavutatut.

Veevalaja: õiglane armastus
Veevalajad on võrratud! Kuid … sa kipud arvama, et sul on alati õigus. Seega pead leidma kellegi, kes suudab sulle (viisakalt) näkku öelda: “Siin sa küll eksid.”

Kalad: sa vajad hellitusi
Kalade tähtkuju esindaja vajab hoolt ja armastust ning seda, et armsam näitab enda tundeid ka avalikult välja. Ta tahab tunda end printsessina, kelle nimel on mees kõigeks valmis.

Allikas: All Women’s Talk