***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese ühendus piirava ja raamidesse suruva Saturniga võib su võimalusi vähendada. Aga seda vaid juhul, kui loodad vaid heale õnnele ja ise eriti ei pinguta. Seevastu tõsine töö annab nüüd häid tulemusi. Jõulueelsel nädalal tuleks sul oma tervisesse täie tõsiduse ja tähelepanuga suhtuda. Igasugune liialdamine ja mõõdutundetus (eriti söögi-joogiga) võib tervisele paraja põntsu panna. Nii et pigem veidi vähem, kui rohkem!

***NEITSI
Nädal peaks kujunema igati meeldivaks — eriti neile, kes saavad endale rohkem vabadust lubada ega pea tööd rabama. Väga heas seisus on kõik kodu ja lähedastega seonduv — nüüd on võimalik suhteid parandada ja leida kodusest rutiinist uut vaheldust. Väga sobiv nädal selleks, et endale koju külalisi kutsuda. Ka on aeg õige kodu kaunistamiseks või kunstipäraseks muutmiseks. Võimaluse korral oleks mõttekas hoiduda siduvate lepingute sõlmimisest ja ka lubaduste andmisest.

***KAALUD
Veenuse õnnelik aspekt vaheldust ja põnevust pakkuva Uraaniga peaks pühade eelse nädala igati nauditavaks muutma. Põhiline on see, et sa ei takerduks mingitesse vanadesse harjumustesse või laiemalt mineviku mõjudesse, mis su hoogu ja entusiasmi oluliselt vähendaksid. Unusta ära õpitud abituse reeglid ja ära sõltu oma varasematest negatiivsetest kogemustest. Mine kaasa kõige uuega, unusta vana!

***SKORPION
Püüa jõulunädalal olla sallivam teiste inimeste erinevuste või isegi veidruste suhtes. Kipud paljusid asju ja ettetulevaid probleeme liiga tõsiselt võtma. Ürita oma mõtetes ja veendumustes olla paindlikum ning ürita vähem arvustada ja näpuga näidata. Vajad sellel nädalal enda kõrvale mõnda lõuapoolikut, kes sulle ette näitaks, et elu ei pea nii hirmus tõsiselt võtma. Ent raha- ja äriasjus on kaine ja asjalik suhtumine siiski õigustatud.