***LÕVI

Neljapäeval teeb Lõvis liikuv Lõvi valitseja — Päike — täpse trigooni vabaduse, sõltumatuse ja originaalsuse sümboli Uraaniga. Niisiis on ees nädal, mil võid saavutada sootuks suurema tegevusvabaduse ning leida uusi vaatenurki juba rutiinseks muutunud olukordadele. Siiski pole aeg eriti sobiv uute asjadega alustamiseks, pigem tuleks võimaluse korral teha vigade parandust ja vanad asjad värske pilguga üle vaadata.

***NEITSI

Neitsis liikuv Merkuur moodustab neljapäeval (mõju läbi nädala) opositsiooni Neptuuniga. Seega võib nädal kujuneda üsna väsitavaks just praktilises liinis, samuti seoses kõikide üks-ühele suhetega — eriti kui need on seotud millegi asjaliku ja konkreetsega. Romantilises plaanis võib õhus olla üsna erutavaid vibratsioone — kuid need võivad osutuda ka vaid fantaasiatest tingitud virvatulukesteks. Hea nädal kunsti ja müstikaga tegelemiseks.

***KAALUD

Nädalast võib sinu jaoks kujuneda äärmiselt loominguline aeg, mil sind tabavad mitmesugused fantaasiapildid ja kummalised tundevärelused. Samas võib selline hingeseisund muuta sind haavatavaks just materiaalses ja rahalises plaanis. Ole avalikes kohtades tähelepanelik ning ära jäta oma asju järelevalveta! Kui oled tegevus mingis suuremas grupis või meeskonnas, siis suudad leida koostööst palju uut ja huvitavat.

***SKORPION

Nädal sobib suurepäraselt oma ühiskondliku ja sotsiaalse positsiooni parandamiseks, endast uue imidži loomiseks. Seevastu sinu suhted teistega mõnes rühmas või grupis võivad tuua kaasa keerukusi ja arusaamatusi — eriti kui need suhted on seotud millegi väga praktilise ja konkreetsega. Kui aga liigud boheemaste ja vandenõuteoreetikute seltskonnas, tunned end suurepäraselt. Sulle võidakse rääkida asju, mis tunduvad kas väga põnevad või siis täiesti hullumeelsed.