NEITSI

Esmaspäevane Merkuuri ja Liliti kvadraat kestab täna Merkuuri tagasiliikumisele seekord kuni 5. märtsini. Niisiis tasuks nüüd hoida selget ja konkreetset joont ning mitte minna kaasa ebaselgete ja kahtlaste ettevõtmistega. Ole aus nii enda kui teiste suhtes ja siis on loota, et sulle vastatakse samaga. Kui aga hakkad „vingerdama“ või üritad istuda mitmel toolil korraga, võid mõlemast ilma jääda.
Suhete (eriti just intiimsuhete) liinis kipud nüüd oma partnerit idealiseerima ja enda jaoks ilusamaks mõtlema. Sa näed teises inimeses seda, mida sa näha tahad – või mida kardad. Seetõttu on sinu ja teiste vahel nüüd palju kõverpeegeldusi, mille virvendused ei lase vaadata selget pilti.

KAALUD

Nädal võimendab kõike, mis on seotud detailide, pisiasjade, erinevate tööde ja kohustustega. Ka tervisega seonduv võib olla olulisem – kuid siin on oht, et näed asju hullemas valguses kui need tegelikult on. Kui omad selleks kalduvust, võib sinus välja lüüa polkovniku lese sündroom.
Kui oled viimasel ajal tööl asjad laokile jätnud, tuleb nüüd ära kannatada bossi või kolleegide kriitika ning teha halva mängu juures head nägu. Samas on oht langeda teise äärmusse – töönarkomaaniasse. Sa pead leidma kuldse kesktee looderdamise ja ületöötamise vahel. Nagu ka ülemäärase söömise või siis enese näljutamise vahel.

SKORPION

Nädal sobib ideaalselt igasuguseks aktiivseks ja sportlikuks tegevuseks, enese täielikuks väljaelamiseks, puhkuseks, naudinguteks ning kõikvõimalikeks mängulisteks ja hasartseteks tegevusteks. Sulle meeldib nüüd olla tähelepanu keskmes, särada, saada komplimentide osaliseks. Kui aga üle pingutad ja ohutunde kaotad, võid sattuda täbarasse olukorda - see võib juhtuda nii rahalisi riske võttes kui ka näiteks juhusuhet luues. Tunned nimelt kiusatust lubada endale absoluutselt kõike, mida suudab luua su hetkel suurepärane kujutlusvõime. Samuti seisad sa hea selle eest, et kõik oleks väliselt efektne ja suurejooneline. Seega oled sellel nädalal üsna ebatüüpiline Skorpion - pigem lööb sinus välja lõvilik edevus.