***LÕVI
Saturni asendi tõttu võib sul ka sellel nädalal olla palju tööd ja erinevaid kohustusi, mis sunnivad sind kõik mängu panema, et püsida senisel tasemel. Kõige selle juures peaksid siiski vältima ületöötamist, mis võib kaasa tuua mõne tervisehäda. Kuid positiivsel juhul oled nüüd suuteline ära tegema mitme nädala töö. Praegu on õige aeg tõsiseks süvenemiseks ja detailidega tegelemiseks. Kuid ettevaatlik peaksid olema võimalike tööõnnetuste suhtes, samuti loomadega kokkupuutumisel. Hoolikas tasuks olla ka tule ja teravate esemetega.

***NEITSI
Endiselt võid kõikuda entusiasmi ja minnalaskmise meeleolu vahel — vaimustus ja tüdimus vahelduvad kiiresti ja see ei lase sul vajalikul määral olulistele asjadele keskenduda. Kuid just nüüd on äärmiselt vajalik, et saavutaksid oma tegevuses õige fookuse ja püsivuse. Kui soovid näha kiireid ja koheseid tulemusi, on pettumus kerge tulema. Võimalik, et pead rohkem tegelema vanade vigade parandusega. Kuid nädal soosib suhteid tarkade ja erudeeritud inimestega.

***KAALUD
Kaalude valitseja Veenuse asend on igati soodne, mis võib tuua nauditavaid suhteid ja selliseid kohtumisi, mis avaldavad sulle tugevat emotsionaalset mõju. Veenuse asend soosib ka muutusi suhetes ja seda just paremuse poole. Suhet, mis ei rahulda, on nüüd võimalik näha uues valguses ja see omakorda aitab läbi viia vajalikke muudatusi. Ka seksuaalses plaanis võib nädal pakkuda tavapärasest võimsamaid kogemusi. Aga seda vaid juhul, kui suudad üle saada sisemisest krambist ja ebakindlusest. Pere- ja lähisuhted võivad kannatada liigse kinnisuse ja mõistuspärasuse tõttu.

***SKORPION
Jätkuvalt võid olla kinni detailides ning seega suuremat pilti mitte märgata. Mõtled pisiasjad suureks ja need ähvardavad sind enda alla matta. Omistad tähtsust ja tähendust asjadele, mis seda mitte ei ole. Tööd võib tõesti palju olla, aga ka siin tegele asjadega, mis tõesti on olulised. Kolleegidega suheldes püüa olla mõistev ja vähem nõudlik. Seevastu suhete liinis on võimalikud meeldivad kohtumised, uued tutvused, kellegi konkreetne abi või toetus. Loomadega (ja ka putukatega) kokku puutudes igaks juhuks ettevaatust.