***LÕVI
Päikese kui Lõvi valitseja trigoon Neptuuniga muudab sind sellel nädalal märksa empaatilisemaks ja teiste suhtes hoolivamaks. Su Ego ei ürita enam iga hinna eest esile trügida, vaid annab eesõiguse hoopis su hingelistele energiatele. Jätkuvalt on aeg soodne selleks, et näha asjade-esemete taga olevat vaimset või hingelist energiat – hangi talisman, või osta endale koju mõni müstilise sisuga maal. Samas ei maksaks endiselt osta pruugitud ja teiste poolt kasutuses olnud esemeid, eriti muidugi riideid – võid olla ülitundlik võõra energia suhtes, mida need esemed endas kannavad.

***NEITSI
Reedel teeb Neitsis liikuv Marss ühenduse asteroid Orcusega. Viimase astroloogiline mõju sarnaneb veidi Pluuto omale – seega sunnib nädal sind end kätte võtma; nüüd on õige aeg jõulise läbimurde üritamiseks, surnud punktist ülesaamiseks. Samas peaksid olema ettevaatlik ümberkäimisel ohtliku tehnika ja ohtlike ainetega. Nädala teises pooles annab Marsi ja Pluuto lähenev trigoon sulle palju füüsilist ja ka loomingulist energiat, samuti saad juurde energiat vajalike muudatuste tegemiseks. Romantilises plaanis võid olla segaduses, kuna mõned suhted ja kohtumised ei ole vastanud su ootustele või on endaga kaasa toonud segaseid asjaolusid. Või siis on sul niipalju tööd ja erinevaid kohustusi, et sul ei jää aega isiklike suhete jaoks.

***KAALUD
Planeetide muster võib alanud nädala muuta sinu jaoks üsna mitmeplaaniliseks ja müstiliseks. Su intuitsioon ja tunnetusvõime võivad olla fantastilised, samas võid praktilises plaanis kõvasti ämbrit kolistada. Võimalik, et elad nüüd läbi midagi, millele sa ei oska nime anda ega enda jaoks lahti seletada. Kui sul on saladusi ehk siis mõni „luukere kapis“, võib see kapist kõige ebasobivamal ajal välja pudeneda. Sa võid end ka ise sisse rääkida, kuna oled ka lobisemishimuline ja samas hooletu ning hajameelne. Kontrolli ka rohkem oma kehakeelt ning ära jäta oma mobiili ega muid tehnikavidinaid kuhugi vedelema.

***SKORPION
Kolmapäeval kell 9.10 siseneb Päike Skorpioni märki. Seega tasuks esmaspäeval ja teisipäeval püüda lõpetada kõik poolikud tööd ja tegemised. Ka mõttes ja vaimusilmas tasuks teha kokkuvõtteid. Ühtlasi teeb Skorpioni jõudnud Päike kohe ka trigooni Neptuuniga (täpne aspekt laupäeval). See aspekt vabastab kõik su intuitsiooni ja tundlikkuse kanalid – näed kõikjal sümboleid ja märguandeid enda jaoks. Samas kestab nädala esimeses pooles edasi veel ka Marsi-Neptuuni opositsioon, mis võib panna sind liigseid riske võtma. Samuti võid olla vastuvõtlik erinevate ahvatluste ja kiusatuste suhtes. Romantilises plaanis võib nädal olla üsna kaootiline ja segadust külvav – sina ja su partner räägite suure tõenäosusega teineteisest mööda.