***LÕVI
Kolmapäeval ja neljapäeval hoia madalat profiili ja ära seo end millegi sellisega, millest sul puudub selge ülevaade. Avalikes kohtades hoia oma asjadel silm peal. Reedel, laupäeval ja pühapäeva esimeses pooles liigub Kuu Lõvis — parim aeg olla seltskonnas ja teha teistele selgeks enda soovid ja vajadused. Need on head päevad ka kallimaga koos olemiseks ja armurõõmude nautimiseks.

***NEITSI
Eriti just nädala esimeses pooles tasuks hoiduda läbimõtlemata impulsiivsetest ostudest — võid osta täiesti mõttetu asja või siis komistada praaktoote otsa. Samas on aeg üsna soodne selleks, et leida mingi uus võimalus oma rahalise olukorra parandamiseks. Suhetes oma lähedaste ja pereliikmetega peaksid sellel nädalal olema aus ja otsekohene ning mitte andma võimalust oma sõnade väärtõlgendamiseks.

***KAALUD
Üsna soodne nädal romantilises plaanis — siiski on võnked pigem platoonilised kui kirglikud. Võimalik, et hakkad kedagi enda jaoks idealiseerima ja ilusaks mõtlema. Nädal soosib ka tegelemist kunsti või siis mingi müstilise tegevusega. Kolmapäeval ja neljapäeval ära tee midagi sellist, mis võib su mainet ja positsiooni kahjustada. Ka ära lase end provotseerida ega vaidlusse kiskuda.

***SKORPION
Algaval nädalal on suur oht üle töötada või lihtsalt koormata end ebavajalike pisiasjadega — seda eriti kolmapäeval ja neljapäeval. Ära kurna end öösel arvuti taga istudes, maga ja söö piisavalt. Samas on su alateadvus üsna aktiivne, mistõttu võid sattuda väga loomingulisele lainele. Kui aga oled avalikes kohtades hooletu, võid kergesti oma asjadest ilma jääda. Ka ei sobi nädalasse suuremad ostud ega muud rahaga seotud ettevõtmised.