NEITSI
Alates neljapäevast moodustab Merkuur pikaajalise kvinkunksi (aspekti mõju kestab kuni 13. augustini) Neptuuniga — see muudab paljud asjad ja suhted keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi — ei pane olulisi fakte tähele.
Keegi sinu seljataga salaja susserdav sõbranna võib sind taga rääkida või sinu vastu mingit kulissidetagust intriigi punuda.
Seega pead sellel nädalal olema eriti hoolikas ja täpne ning mitte käituma viisil, mida võidakse valesti tõlgendada. Ka sul endal on raskem teisi objektiivselt mõista — sinu ja teiste vahel oleksid justkui mingid kõverpeeglid, mis moonutavad tegelikkust.

KAALUD

Nüüd on kerge oht langeda kas pettuse või enesepettuse ohvriks. Soovmõtlemine ühes või teises vormis võib varjutada loogilist mõttekäiku. Seega on sinus kunstnikku rohkem kui teadlast — luuletamisega saad hakkama, kuid vajaliku aruande koostamine võib võtta ilmatu aja… Eriti unistavas ja boheemlaslikus meeleolus võid olla neljapäeval, reedel ja laupäeval.
Kuid nädal soosib sõprust, koosolemist ühiste huvide ja hobide alusel. Võid tutvuda kellegagi, kes osutub väga värvikaks ja huvitavaks isiksuseks ning kes tõmbab sind oma tegemistesse kaasa. Suhe, mis sellel nädalal alguse saab, saab olema inspireeriv ja vaimselt ergastav. Samas võib sinu teele ilmuda ka keegi, kes etendab sinu jaoks mingit võõrast rolli või lihtsalt teeskleb ja silmakirjatseb.

SKORPION
Algav nädal annab sulle suurepärase võimaluse haarata initsiatiiv ja juhtimine enda kätte ja seda originaalsel ja uudsel viisil — saad üle surnud punktist ja tunned, kuidas uued energiad sind endaga kaasa haaravad.
Nimelt annab Päikese ja Uraani trigoon sulle nüüd vabad käes oma tööalase või ühiskondliku staatuse muutmiseks. Päike liigub Lõvis, mis Skorpioni jaoks on karjääri ja ühiskondliku tegevuse sektor — võid parandada oma seltskondlikku positsiooni ja mainet või saada hea tööpakkumise. Su selge eesmärk ja sellest sündiv enesekindlus avaldab mõju nii su bossile kui ka teistele, kellega avaliku elu sfääris kokku puutud.