***LÕVI
Võimalik, et oled sel nädalal töösse lausa uppumas. Seda eriti siis, kui oled kõik oma tegemised viimasele minutile jätnud ja neid pidevalt edasi lükanud. Kõikvõimalikud detailid ja pisiasjad kerkivad esile, nõudes sinult maksimaalset tähelepanu ja pühendumist.
Kui oled vaimse töö tegija, siis hoolitse selle eest et juhe kokku ei jookseks! Kindlasti peaksid vaimse töö vahele ka end füüsiliselt koormama ja ajule puhkust andma. Kipud nüüd igale infokillule liiga palju tähelepanu pöörama, igat juhukohtumist enda jaoks üle tähtsustama.

***NEITSI
Tähtsustad üle elu praktilist ja materiaalset poolt. Võimalik, et püüad asjade ja esemete maailma kaudu põgeneda iseendale näkkuvaatamise eest. Sa pole kas endaga rahul või maadled lihtsalt järjekordse identiteedikriisiga. Sulle võib tunduda, et olemas olemine saab toetuda vaid väga kindlatele asjadele, mateeriale, ainele. Hinge või Vaimu olemasolusse on sul hetkel raske uskuda. Tegelikult oled sa väga tundlik ka kõrgemate vibratsioonide suhtes, kuid oled ise endale need tajud ära keelanud.

***KAALUD
Asjad, ettevõtmised või suhted, mida sa säilitad vaid harjumusest ja inertsist, võivad nüüd kas lõppeda või uueneda. Aga kas sa pead olema kõrvaltvaataja? Kindlasti mitte — haara ise härjal sarvist ja püüa olukordi aktiivselt ise suunata! Kui kuskil „asi susiseb“, siis anna kas tuld juurde või kustuta see! Aeg nõuab konkreetsust, „poole valimist“ ja tegusid. Kui aga edasi kõhkled ja kaalutled, võivad asjad ja inimsuhted väga „sõlme“ minna — hiljem näed kurja vaeva nende lahtiharutamisega!

***SKORPION
Nädal loob uusi võimalusi ja meeldivaid arenguid just avaliku elu vallas, sinu ühiskondlikus tegevuses, sotsiaalses plaanis. Sul võib avaneda ootamatu võimalus parandada oma mainet, näidata end täiesti uuest küljest, võita uute inimeste poolehoid jne. Sinu naiselikud omadused — nii sisemised kui välised aitavad nüüd kaasa sinu karjäärile või muule ühiskondlikule tegevusele. Sinu veetlus ja suhtlemisoskus lubavad nüüd luua vajalikke sidemeid sinu jaoks oluliste isikutega. Parim nädal nii töövestluseks kui bossiga suhete parandamiseks, uute töövõtete ja meetodite kasutuselevõtuks jne.