***JÄÄR

Päikese opositsioon Jääras oleva Uraaniga toob muutlikkust ja ettearvamatust kõikidesse üks-ühele suhetesse. Keegi võib sinu suhtes veidralt või kummaliselt käituda või taganeb ootamatult oma lubadustest. Just seetõttu ei sobi nädal lepingute sõlmimiseks ega ka mitte suuliste lubaduste andmiseks. Samas — kui mõnes suhtes on tekkinud rutiin ja seisak, annavad nädala vibratsioonid võimaluse seda suhet värskendada või uue nurga alt näha.

***SÕNN

Algav nädal võib tuua uusi tuuli töises plaanis, laiemalt võttes üldse seoses erinevate tööde ja kohustustega. Teine võimalus on, et sul tekib ajapuudusega seotud stress. Seda eriti siis, kui oled oma töid ja tegemisi pidevalt edasi lükanud — nüüd jõuab kätte hetk, kus nii enam ei saa. Kuid selle positiivne külg on see, et just nüüd võid leida oma igapäevases rutiinses töös mõne uue ja põneva võimaluse. Või tehakse sulle mõni ootamatu pakkumine, mis võimaldab tööalasest rutiinist välja murda.

***KAKSIKUD

Kaksikute valitseja Merkuuri ühendus küllusesarve sümboli Jupiteriga muudab nädala sinu jaoks igati võimalusterohkeks. Kuna ühendus on Skorpionis, mis Kaksikute jaoks on igapäevatöö ja argirutiini solaarmärk, siis just siin on võimalikud positiivsed arengud ja õnnelikud juhused. Samuti on heas seisus kõik tervisega seonduv — näiteks on aeg soodne mõne uue tervisliku harjumuse juurutamiseks. Kuid Päikese asend manitseb mitte kiusatustele järele andma — kipud endale liiga palju lubama.

***VÄHK

Suurepärane nädal kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemiseks. Võiksid läbi viia nii koduse suurpuhastuse kui ka näiteks lihtsalt mõelda, mida võiksid oma koduses õhustikus muuta. Väga õige aeg ka selleks, et kodu kunstipäraselt kaunistada — osta näiteks magamistoa seinale üks seksikas pilt! Nädal sobib ka selleks, et kutsuda oma koju külalisi, kellega oleks võimalik arendada huvitavaid vestlusi. Ühiskondlikus liinis võib nädal olla rahutu ja muutlik.