JÄÄR

Eelmise nädala vaimustus ja hüperaktiivsus taandub ja annab teed tõsisematele meeleoludele. Võimalik, et pead nüüd mõned sammud tagasi astuma ja tegema oma ettevõtmistesse mõningaid korrektiive. Eriti just nädala teises pooles sunnivad sinu vastas olevad jõud sind oma sõnade ja tegude eest rohkem vastutama. Keegi võib sinu käest midagi nõuda või sundida sind ebameeldivatele kompromissidele. Seda aga vaid siis, kui oled millegagi üle pingutanud või siis rikkunud kirjutamata (või lausa kirjutatud) reegleid. Mida rohkem eelmisel nädalal piire rikkusid, seda enam pead sellel nädalal neid piire järgima.
Nädala teises pooles peaksid olema ettevaatlik ohtliku tehnika ja tigedate loomadega. Ebasoodne aeg elektroonika, eriti aga arvuti ostmiseks.

SÕNN

Jätkuvalt on head võimalused vajalike muudatuste tegemiseks — eelkõige halbadest harjumustest vabanemiseks ning tervise parandamiseks. Loobu kõigest, mille aeg on ümber saanud!
Nädala teises pooles võid tunda end ebakindlalt, olla tulvil kahtlusi ja kõhklusi. Sa pole kindel, kas oled teinud õigeid valikuid ja otsuseid. Nendest kõhklustest aitavad sind üle saada vanad sõbrad ja sulle ustavad sõbrannad. Veenuse asend soosib (armu)suhteid nendega, kes on korraga nii kahe jalaga maas kui ka pisut salapärased. Positiivsel juhul toob nädal suhetesse uusi dimensioone ja sügavust. Halval juhul võib mõni suhe muutuda keeruliseks ja sinu jaoks arusaamatuks.

KAKSIKUD

Kõige selle üle, mis juhtus eelmisel nädalal, on sul nüüd aega rahulikult järele mõelda. Võimalik et tunned Merkuuri ja Saturni opositsiooni tõttu kerget kahetsus- või süütunnet — kuid tõenäoliselt näed sa asju lihtsalt ülemäära süngetes värvides. Kui eelmise nädala märksõnaks oli „kiirendus“, siis selle nädala tunnussõnaks võiks olla „pidurdus“. Aga ka selgus ja konkreetsus. See nädala annab sulle võimaluse eristada olulist ebaolulisest ning panna asjad tähtsuse järgi enda jaoks paika. Veenuse asend Kaksikutes on hetkel igati harmooniline — hea võimalus tunda end vabalt, olla naiselik ja eelkõige daamilik (Veenuse lähenev trigoon Saturniga).
Nädala teine pool võib tuua müstilisi elamusi või erilisi äratundmisi — su alateadvus tahab sulle millestki märku anda.

VÄHK

Nädala teine pool võib kujuneda väsitavaks — kas on palju tööd või oled enda peale võtnud muid sotsiaalseid kohustusi, mis nõuavad nüüd täit pühendumist. Lisaks röövivad sinu kallist aega ka sinu sõbrad ja tuttavad — samas ei suuda sa kellelegi ära öelda ja püüad kõigi muredele ja probleemidele kaasa elada. Kuid kõigepealt pead olema ise rahul ja õnnelik — alles siis on sinust kasu ka teistele!
Algava nädala probleemiks ongi eelkõige killustatus ning olulise ja ebaolulise segiajamine. Selle kõige tõttu oled suures ajahädas — või ilmneb mingi muu asjaolu, mis sunnib sind veidi pidurit tõmbama ehk siis aega maha võtma.