***JÄÄR

Teisipäevane Marsi ja Uraani trigoon annab sulle paljudes asjades ja ettevõtmistes vabamad käed. Kerge on teha vajalikke muudatusi ning su enda suhtumine asjadesse on samuti vabam.

Igati soodne nädal neile, kes tahavad katsetada millegi uue ja põnevaga — seda ka intiimses plaanis. Ka võib sul olla rohkem juhuslikku õnne ja vedamist — kuid pea siin piiri ja ära võta liigseid riske! Üks-ühele suhete osas võib Merkuuri pingeseisu tõttu esineda vaidlusi ja konflikte.

***SÕNN

Just argirutiin on see, mis sulle nüüd tõsist peavalu võib valmistada. Sa kipud igat pisiasja kohutavalt üle tähtsustama, mistõttu võid detailide kuhja alla lämbuda. Püüa linnult õppida — ürita asju vaadata linnulennult ja sa näed, kuidas kõik asetub oma kohtadele! Kui aga vaatad iga kivikest, mille peale astud, ei jõua sa kuigi kiiresti edasi. Seevastu romantilises plaanis on su võimalused üle keskmise — seda just juba väljakujunenud suhte puhul.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Pluuto pingeseisu tõttu võib sul tekkida soov midagi väga ruttu ja kergesti kätte saada. Sa ei suuda oodata ja üritad mingit olukorda kiirendada, kuid sellega sa vaid tekitad endale vastuseisjaid. Või oled mõnest ideest niivõrd vaimustunud, et püüad fanaatiliselt seda läbi suruda, kuulamata teiste soovitusi ja nõuandeid. Koduses majapidamises kipud ette võtma rohkem, kui suudad välja vedada.

***VÄHK

Nädala esimeses pooles võivad sulle pähe tulla kasulikud mõtted. Kohtud ehk kellegiga, kelle jutt sind inspireerib. Seega oleks kasulik võimalikult palju ringi liikuda ja uusi muljeid koguda. Samas võib Merkuuri-Pluuto kvadraat tekitada pingeid ja vaidlusi just nendega, kes on sulle lähedased — pereliikmed, sugulased jne. Kodustes suhetes püüa olla siiras ja avameelne ja kui midagi ei meeldi, siis tuleks sellest ka pereliikmetega otsekoheselt rääkida.