Teil on palju armastust, mida teistele jagada, ja teid võib haaratamasendus, kui teil ei avane võimalust jagada oma suurt ja romantilistsüdant. Aasta 2001 ei tohiks teile selles osas probleeme tekitada.Armastuse planeet Veenus alustas aastat just Kalade märgis ja te võitetunda, kuidas armastus teie peale laotub. Armastuse soojus on alguses soeja meeldiv, aga muutub siis peaaegu talumatult kuumaks. Valentinipäevtõotab kujuneda lõbusaks ja seikluslikuks. Kui teil on võimelik, pagegekoos kallimaga kuhugi romantilisse paika. Lühike reis teeb head nii teiekehale kui vaimule.

Kui Veenus märtsis ja aprillis Jäära tähtkujusse liigub, hakkate tekahtlema oma romantilistes suhetes. Kas te saate sellest seda, midavajate? Kui teil on tunne, et kallim kipub teid lämmatama, siis on õigeaeg edasi liikuda. Ärge laske armastuseta suhtel oma energiat ära neelata.

Teie armastus lööb lõkkele taas juulis, kui hea õnne planeet Jupitertekitab teis lootust. Sellel ajal olete valmis tegema siduvaid otsuseid,millest te seni vaid rääkisite, aga kunagi tõsiselt ei võtnud. Kui oletevallaline Kala, siis on nüüd õige aeg kaaslane leida.Novembri algus annab teile suurepärase võimaluse fantaasiat turgutada -minge näiteks karnevalile. Incognito esineminevõimaldab teil leida inimene, kellesse te seni suhtusite vaid kuisõbrasse. Tähemärgid soosivad flirti ja sensuaalseid mõnusid. Kui tahateend väljendada, siis tehke seda. Avaldage armastust laulus, luuletuses võisuudlustega. Kui olete kidakeelne, tuletage meelde, kui palju kehakeelöelda suudab.

Talvepuhkuse võite veeta erilise inimese seltsis ning teil on tunne, ettahate pageda koos kallimaga maailma eest varju. Olete teiste arvamustesuhtes tundlik, aga kui te armastate seda inimest tõeliselt, ei tohiks teteda häbeneda. Võtke kõik küllakutsed vastu ja demonstreerige omakallimat.