***AMBUR

Amburis liikuva Päikese trigoon Uraaniga võib olla vabastava ja värskendava iseloomuga eelkõige sulle endale. Kui oled olnud murelik või kuidagi „kinni jooksnud”, siis nüüd tunned uut hingamist ja uut värskust. Samas võib Päikese ja Jupiteri lähenev kvadraat muuta sind taaskord liialdavaks, piire ja norme eiravaks, kõiketeadjat mängivaks. Aga sinu süüdimatu siirus võib samal ajal olla äärmiselt võluv!

***KALJUKITS

Nädal võib esitada sulle mitmeid väljakutseid — eriti siis, kui sul on käsil olulised projektid või sul on palju alluvaid. Sel juhul pingestub kõik konkurentsi ja võimuvõitlusega seonduv. Kui aga oled kodune või vabakutseline, siis tunned lihtsalt suuremat vajadust ennast maksma panna, teha oma töid veelgi paremini, olla veelgi rohkem teistest parem. Ära siiski sea latti nii kõrgele, et sa sellest ise ka enam üle ei suuda hüpata.

***VEEVALAJA

Päikese ja Uraani trigoon toob esile sinu iseloomu positiivsed omadused, aga Marsi ja Uraani opositsioon jälle negatiivsed. Niisiis võib algavalt nädalalt oodata kõike seda, mida sa oodata ei oska. Õhus on palju pingeid, rahutust, närvilisust. Konkreetselt Veevalaja jaoks on nädala kõige rahutum valdkond kõik välismaa, eksootika ja sinu jaoks tundmatute teemadega seonduv. Reisile minek ei ole hea mõte, kui sa just ei soovi ekstreemseid kogemusi.

***KALAD

Nädal on igati soodne sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Sulle võidakse teha mõni hea pakkumine või märkad ise soodsat võimalust. Nädal sobib ka radikaalsete sammude astumiseks, suuremate muudatuste tegemiseks — aga seda vaid juhul, kui oled kõik juba ennem hoolikalt läbi kaalunud. Kiirustades tehtud ja läbimõtlemata muudatuste tegemisega võivad kaasneda kaua ja valjult kolisevad ämbrid.