AMBUR
Jupiteri ja Pluuto lähenev opositsioon (täpne aspekt 8. augustil) tõstab su sisemised vibratsioonid üsna kõrgele. Positiivsel juhul koged võimast sisemise väe ja energia tunnet, mis väljendub võimes näha asjade peidus poolt. Saad hästi aru inimeste varjatud motiividest ja nendest tõukejõududest, mis neid tegutsema paneb. Ent negatiivsel juhul tunned vajadust saavutada edu iga hinna eest — ka teisi alla surudes või lausa jalge alla trampides. Sul võib tekkida kiusatus ületada lubatud piire ja minna kellegi teise mängumaale õnne otsima. Mida rohkem nüüd sulle vastu tullakse, seda jõulisemalt sa end peale pressid ja üritad oma osa suurendada kellegi teise arvelt. Samas soosib Veenuse õnnelik asend sinu 10. solaarmajas meeldivaid suhteid töö või muu ühiskondliku tegevuse pinnal.

KALJUKITS
Nädala esimeses osas võib tunda anda veel Päikese ja Saturni kvadraat, mis paneb sind endas kahtlema ja oma võimeid ja võimalusi alahindama. Seda eriti meeskonnatöös ja kõikides grupisuhetes, kus sa arvad, et teised on sinust paremad. Mässumeelne ja provokatiivne Marss sinu üks-ühele suhete märgis võib viia sind kokkupuutesse äkilise ja ettearvamatu energiaga, mis võib olla nii mõni inimene kui ka lihtsalt mingi sündmus, mis käib kui tuulispask ootamatult üle su hoolikalt paikapandud elukorraldusest. Teisel tasandil lubab Veenuse õnnelik ja sinu jaoks eksootiline asend põnevaid elamusi reisidel — nii füüsilistel kui vaimsetel avastusretkedel. Kõik kodukauge, mitteharjumuspärane ja eksootiline võib nüüd su hingele palju pakkuda.

VEEVALAJA
Marsi ja Uraani kvadraat vajutab nädalale rahutuse ja mässumeelsuse pitseri. Oled õnneseen, kui viibid parajasti puhkusel — sest su suhe tööga ja igasuguste muude kohustustega on pehmelt öeldes „vältiv“. Ja kui pead nüüd palju tööd rabama, võib selline enesesundimine kergesti tervise peale hakata. Või siis toodad süüdimatult praaki, sest sind ei huvita karvavõrdki su tööde tulemused — peaasi et saaks asja kaelast ära! Kui oled kodulooma omanik, siis võib su lemmik käituda täiesti pööraselt — kuid pigem on siin tegemist sinu enda allasurutud emotsioonide projektsiooniga, mille loom siis välja elab.

KALAD
Veenuse ja Neptuuni opositsioon vaibub nädala teises pooles ja annab ohjad üle Veenuse ja Pluuto trigoonile. Seega viljatud unistused ja fantaasiad taanduvad ja annavad teed sügavamatele ja intensiivsematele suhetele — eelkõige sellistele, milles on olulised ühised huvid ja vaimsed kokkupuutepunktid. Parim nädal igasuguseks meeskonnatööks ja erinevateks grupisuheteks, liitumiseks huviklubide ja seltsidega, aga miks mitte ka mõnda erakonda astumiseks.
Teisel tasandil on endiselt ohuallikaks liigsete riskide võtmine, juhusuhete loomine, liigne edevus ja oma tegemiste ülemäärane demonstreerimine.