Astroloogi nõuanne:
enne, kui otsustad, mida teha ja mida lubada - mõtle hästi.

SIND ISELOOMUSTAVAD:

Tugevad küljed: organiseeritus, ausus, otsustusvõime
Nõrgad küljed: kalduvus pessimismile, väiklus, avantürism
Õnnevärv: metsaroheline
Lemmikloom: saksa lambakoer
Soovitatav reis: Mehhiko
Romantilised kohtingud: ülemuse kontori nahkdiivanil

EDUKAD KUUPÄEVAD 2000. AASTAL

15.jaanuar, 07.veebruar, 24.juuni, 11.august, 13.september, 20.november

2000. aastaks lubavad planeedid:

ARMASTUS: Välejalgne Merkuur esitab küsimuse: on tema ikka see, keda sulle vaja? Kui sisemine hääl vastab "ei", siis parem otsi edasi. Kui su süda on vaba, suundu septembris üksikute kruiisile, anna endale mänguruumi ning uus kavaler ei jäta sind ootama. Kui su süda enam vaba ei ole, siis jagage märtsis oma tundmusi ja soove, see lähendab teid. Väldi rutiini, eripära on elu sool. Veebruaris kustutab su tuttav peenikese piiri armastuse ja sõpruse vahel.

SEKS: Eluarmastaja Jupiteri mõjul räägid voodis nii mõndagi. Ka seda hakkab su partner sinus armastama. Juuli algul on oht, et võtad mööduvat kirge kui tõelist armastust. Ükskõik, kuidas ta ka ei üritaks - sinu jaoks see ei ole. Mais ootab sind katastroofiline kirgedesära.

KARJÄÄR: Veenus sätib asjad nii, et sa õigel ajal oskad oma shefikesele meeldida - edu ongi taskus. Väldi vaenulikkust, mille tõttu rumalasse olukorda võid sattuda. Et ei mõjuks naiivse tolakesena, ole parem vait. Novembris saad teada, kuidas sind tegelikult hinnatakse - üks teine firma teeb asjaliku pakkumise.

SÕPRUS: Uraan segab terve aasta vältel kaarte ning külvab palju segadust. Väldi seebiooperlikkust, mis suhete klaarimisel võib tekkida. Augustis ei tohiks sa kõrvale lükata kõiki sõpru üheainsa pärast. Novembris on sõpradering kitsam, sest peoõhtud mööduvad klatshides.

RAHA: Ebakindel Neptuun käsib aasta algul riskida, kuid enne märtsi ära võta midagi ette. Aprillis võid saada rohkem raha, kui arvata oskasid. Ära kõike korraga raiska. Juulis ähvardab suur kaotus või vargus.

TERVIS: Ettearvamatu Mars valmistab märtsis ebameeldivusi - hoidu jõuharjutustest, võimalikud traumad. Tegele parem joogaga. Detsembris ähvardab täielik ebaõnnestumine dieedi pidamisel. Liigsed kilod kaota parem treenides. Augustis võid tutvuda ekstreemsete spordiliikidega ja küll sa näed - see on huvitav!