Pärast 22 jaanuari lõppevad mesijutud, mis annavad teed tõsisemale intellektuaalsele vestlusele. Kui sa otsid seda õiget, siis tõotab veebruar tulla huvitav kuu. Seekord võid sa leida kellegi, kes on su senistest partneritest väga erinev. Lõpeta otsimine, kui oled õige inimese leidnud. Erinevad kogemused on toredad, aga su tegelik eesmärk on mõnus stabiilsus.


Märtsi viimastel päevadel koged sa noorusliku impulsi puhanguid. Teismelistel ja keskea kriisis täiskasvanutel on palju ühist. Hoidu võimatute suhete eest. Ainuüksi ilu ei ole piisav põhjus enne Päikese liikumist Sõnni märgi alla. Nii nagu paljud teisedki, teed sa mais läbi ulatusliku emotsionaalse katsumuse. Su tunded armastatu suhtes võivad olla kõigi kõneteemaks. Alguses on see kõigest mäng, aga 30 kuupäevaks saavad kinnismõtted sinust jagu. On raske leida rahuldust, kui sa ei tea, mis on tegelik ja mis mitte.


Suve alguses hakkad sa paremini mõistma romantilise suhte pluss- ja miinuspooli. Su süda võib olla kellegi teise peos, aga vähemalt suudad sa selle üle naerda. Pärast 29 juulit on uksed kaheks kuuks avatud hirmuäratavalt intensiivsele seksuaalsele energiale. See aitab sul pärast 24 augustit lahendada kõik tervise, füüsilise vormi või toitumisega seotud probleemid. Enne septembrit hakkavad suhted muutuma ja sa tervitad kas hoiaku- või partnerite muutust. Seni käsitamatud teemad on 20. kuupäeval diskussiooniks avatud. Asjade sirgeks rääkimine on õige strateegia.


Teisi inimesi ära kasutavad lugupidamatud inimesed saavad septembri viimastel päevadel omaenda ravimit maitsta. Hea romantilise suhte arendamiseks on vaja tugevat egot, aga sa võid mõjuda liiga jõulisena. Sa leiad libiido, kaastunde ja individuaalsuse õige kombinatsiooni 24 oktoobri paiku. Ülejäänud aastat ilmestavad kirg ja partnersuhe. Detsembrikuu juhatab sisse kuumad tunded. Sinu maailmas toob Jõuluvana kingitusi nii headele kui üleannetutele lastele