***AMBUR

Aastalõpu vibratsioonid on korraga nii maised ja praktilised, kui ka veidi müstilised ja intrigeerivad. Marsi lähenemine Amburi valitseja Jupiterile võib su alateadvuse salapärasesse lõkkesse ootamatult kergestisüttivat materjali visata, mille tõttu võib sind tabada tõeline loominguline põlemine. Ent raha- ja äriasjades ole rõhutatult hoolikas ning ära jäta midagi juhuse hooleks. Eriti halb on kiirustamine ja seda veel olukorras, kus sul puudub olulisest asjast piisav informatsioon ja ülevaade.

***KALJUKITS

Aasta viimasel nädalal valitsevad ülitugevad Kaljukitse märgi mõjud. Nimelt moodustavad Kaljukitses ühenduse Päike, Lilith (Kuu apogeepunkt), Veenus ja Saturn. Selline seis võib võimendab nii sinu positiivseid kui ka negatiivseid omadusi. Samuti võib su meeleolu olla nii põrgulikult sünge kui ka ülepingutatult lõbus — kuid sinu puhul võib viimane väga veider vaatepilt olla. Uude aastasse kulge kindlasti koos sõpradega.

***VEEVALAJA

2017 aasta viimane nädal peaks mööduma tundlike vibratsioonide ja suurenenud tunnetuse tähe all. Su intuitsiooni väravad võivad paiskuda valla, mis võib sind muuta nii ääretult loominguliseks kui ka pisut hajameelseks ja eemalviibivaks. Paljudele võib seetõttu tunduda, et sa oled eemalehoidev ega taha suhelda. Tegelikult oled sa hõivatud oma rikka sisemaailma taaskordsest kaardistamisest. Vajad omaette olemist selleks, et saaksid aastale rahulikult oma mõtetes joone alla tõmmata.

***KALAD

Aastalõpp oleks mõttekas veeta eksootilisel lainel — eelkõige just vaimses mõttes. Mine sinna, kuhu sa varem pole sattunud, loe midagi erilist, külasta kunstinäitust, mine külla tuttavale sensitiivile või vandenõuteoreetikule. Lae ennast uue intellektuaalse energiaga — siis tuleb uus aasta vaimselt ergastav ja inspireeriv! Uue aasta tasuks vastu võtta mingis suuremas seltskonnas, kus ei puuduks ka sügavam vaimne või isegi kosmiline mõõde.