***AMBUR

Nädala esimeses pooles kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Ehk siis valitseb harmooniline tasakaal vana ja uue vahel. Päikese-Saturni ühendus Amburis hoiab vajalikke asju koos ja ning Päikese trigoon Uraaniga annab sulle võimaluse uuendusteks ja muudatusteks. Lisaks teeb Amburis olev Saturn täpse sekstiili avardumise ja laienemise sümboli Jupiteriga — võimalus oma tegevusvälja laiendada, anda oma tegemistele laiem sotsiaalne kõlapind.

***KALJUKITS

Merkuuri ja Pluuto ühendus Kaljukitses võimendab sinus olevat põhjalikkust, asjalikkust ja analüüsivõimet. Kui omad selleks kalduvust, võid muutuda kahtlustavaks ja isegi paranoiliseks. Sul võib olla raske inimesi usaldada, kuna arvad, et neil võib olla mingi varjatud tagamõte sinuga suhtlemiseks. Samas soosibki Saturni asend üksi olemist, rahulikku hingeseisundit, mis mõjub igati „akusid” laadivalt.

***VEEVALAJA

Algaval nädalal võid hakata uskuma asjadesse, mis on vaid su ettekujutuse vili. Sul võib koguni tekkida mingi kinnisidee, mille lummusesse võid järsku sattuda. Info — nii ametlike dokumentide kui ka seltskondliku klatši tasemel — vajab kindlasti hoolikat ülekontrollimist. Samas on nädala esimene pool tuua jätkuvalt põnevaid ja vaheldust pakkuvaid elamusi, samuti on soositud suhted sõpradega ning ka meeskonnatöö.

***KALAD

Nädala esimene pool soosib endiselt avalikke ja ühiskondlikke ettevõtmisi. Kergem on saada vajalikku tähelepanu, leida kasulikke koostööpartnerid jne. Kuid juriidika ja seadustega seonduv peaks olema piinlikult täpne ja korrektne — vastasel korral on probleemid kerged tekkima. Ka võib kollektiivses tegevuses, meeskonnatöös, ette tulla vaidlusi, kriitikat, kahtlustamist, salatsemist. Teisipäeval ja kolmapäeval võid täiskuu mõjul asju üle dramatiseerida.