***AMBUR

Jätkuvalt kipud liiga palju ette võtma ning sel juhul saad tunda Marsi-Saturni kvadraadi kainestavat mõju. Kõik need ettevõtmised, mis pole piisavalt läbi mõeldud või on ette võetud kiirustades, võivad nüüd anda tagasilöögi. Samas — aeg soosib aeglast ja põhjalikku planeerimist või siis tugeva vundamendi loomist millelegi väga olulisele. Romantilises plaanis võid kogeda midagi erilist või eksootilist.

***KALJUKITS

Marsi ja Saturni kvadraadi tõttu kipud end alahindama. Hoiad end tagasi, sest arvad, et sa pole piisavalt tasemel. Sead lati nii kõrgeks, et ei suuda sealt enam ka ise üle hüpata. Samas on sellel nädalal võimalik olukord, kus mängid end ise kuidagi nurka või puudub sul lihtsalt energia vajalike muudatuste tegemiseks. Sotsiaalses-ühiskondlikus liinis võib nädal kaasa tuua tugeva konkurentsi — ole valmis seisma oma ideede ja plaanide eest!

***VEEVALAJA

Kolmapäevane Veenuse-Uraani trigoon toob nädalasse uusi ja vaheldust pakkuvaid momente — seda kõikide üks ühele suhete liinis. Samas võib sinu suhe mõnes suuremas grupis, rühmas või meeskonnas olla üsna pingeline — sa võid tunda, et teised ahistavad su vabadust ega lase sul olla selline, nagu sa tegelikult oled. Seega oled ehk sunnitud etendama rolli, mis pole tegelikult sinu roll. Intiimses plaanis naudid arvatavasti siiski mõnusat vaheldustunnet, näed oma partnerit uues valguses.

***KALAD

Nüüd tasuks olla hoolikas kõikides tegevustes, mis on seotud liikumise, liikluse, samuti infovahetusega. Varu endale piisav ajatagavara, sest nüüd võid kergesti kuskile hiljaks jääda või olulise kohtumise sootuks unustada. Ka info, mis sinuni jõuab, vajaks igaks juhuks ülekontrollimist. Keegi võib sinu suhtes kasutada ajupesu, propageerida jõuliselt mingit seisukohta või ideed jne.